416 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Alıntı puntohastasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi siz diyorsunuzki orda toplanan bilmem kaç kişi hepsi o ağaçlar için orda... siz bunu benim külağıma anlatın ne kadar marjinal grup varsa orda teröristide orda... gezi parkı bahane eylem şahane sloganıyla gelmişler oraya... yeterki devlete karşı gelinsin bu gruplar çıkar hemen piyasaya... bahanemi yok kardeşim... polisede suç bulmayın kardeşim polise gel derler gelir git derler gider adamlar ekmek davasında... bunun valisi var iç işleri bakanı var başbakanı var onlar talimat vermezse polis bişi yapmaz bakın nasıl polis geri çekildi tayyip açıklama yapınca... herşey normale döndü... at gözlüklerinizi çıkarın olaya geniş bakın.. kışkırmayın...
    Ben hiç ekmek parası için yerde yatan birini tekmelemedim, hiç kafasına botla basmadım. Benim kuzenim senin şehrinde ve gaz bombası yediği için bir eve sığınmış. Allah'tan Adanalılar senin gibi düşünmüyor cahil adam.

Evet olay Gezi parkını aştı, senin de korkun bu sanırım. Atatürkçü Türkiye uyanıyor sanırım bundan tırsıyorsun.
    biz gp'yi çok sevdik

2. Bu mesajı için 2 kişi cihankardes'ye teşekkür etti:

servet erdogan
    servt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 28

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hiç ekmek parası için yerde yatan birini tekmelemedim, hiç kafasına botla basmadım. Benim kuzenim senin şehrinde ve gaz bombası yediği için bir eve sığınmış. Allah'tan Adanalılar senin gibi düşünmüyor cahil adam.

Evet olay Gezi parkını aştı, senin de korkun bu sanırım. Atatürkçü Türkiye uyanıyor sanırım bundan tırsıyorsun.
    bunlardan heryerde var bazıları paralı yorumcu. Memleketi en çok onlar sever lafta . Taksimde ve heryerde yapılan eylemler halkın baskıcı faşizan herşeyi ben bilirim diyenlere karşıdır. ayrıca Ben hiç ekmek parası için yerde yatan birini tekmelemedim, hiç kafasına botla basmadım sözlerinle duygularıma tercüman oldun

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604

Alıntı servt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlardan heryerde var bazıları paralı yorumcu. Memleketi en çok onlar sever lafta . Taksimde ve heryerde yapılan eylemler halkın baskıcı faşizan herşeyi ben bilirim diyenlere karşıdır. ayrıca Ben hiç ekmek parası için yerde yatan birini tekmelemedim, hiç kafasına botla basmadım sözlerinle duygularıma tercüman oldun
    Gözaltına alınmış vatan evladını polisin yanında sopayla döven bunlar işte abi. Özgür ve Atatürkçü bir toplumda kendilerine yer bulamayacaklar. İşte bütün sıkıntıları budur. Adamları olmadan bir iş beceremezler, her hangi bir işe giremezler. Kendi canları sıkılmasın diye bütün ülkeyi ateşe atarlar.

Desteğimiz bitmeyecek, üzgünüm rantçılar adına. Fazla da stres yapmamak lazım aslında. Zira dün sabahtan beri karaciğer sancımakta berdevam!
    biz gp'yi çok sevdik

6. 03/06/2013, 12:03

cihan kardeş
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604

atatürkçü diyorsun apo denen köpekle atatürkü taksimde yan yana koyuyorsunuz devletin aracına otobüsüne zarar veriyorsun senin için canını veren polise taş molotof saksılarla saldırıyorsun hak böyle aranmaz bazı şeyler böyle protesto edilmez ben burda hiç bir partiyi savunmuyorum polis sadece kendine verilen emri yerine getirdi elbette her kurumda olduğu gibi polisin içindede çürük elmalar vardır onlarda zaten gereken cezayı alır merak etme... al bunar izle bakalım bumu hak aramak adam duvarlara otobüslere pkk-kck yazıyor sende çıkmışsın bana bunları savunuyorsun savunuyorsan benim gözümde teröristtsin Bodrum'a Yakışmayan Görüntüler 2 www.bodrumgundem.com - YouTube
    POLİSE LİNÇ GİRİŞİMİ / Taksim Gezi Parkı Eylemi / OLAY VİDEO - YouTube

Taksim Gezi Parkı'nda aslında ne oldu - Vatandaşın Kamerasından - YouTube
    Araya giren provakatörleri de temizlemek senin görevin güzel kardeşim. Ben Atatürk'üm kusura bakma sana ordan terörist gibi görünüyor olabilirim ki sizin zihniyette o şekilde görünüyor. Ben orda dayak yiyen bir polis görmedim.

İzmirde deniz kenarında oturan gençlere üstünde takım forması ve bayrak var diye joplayana selam olsun.

Merak etme o otobüslerin arabaların parası peşkeş çekilen AVM arazileriyle peşinen ödenmiştir.

Abdüllatif Şener'i Halk tv de izledin mi? Allah'a kitaba inanıyorsan bir dinle bakalım.
    biz gp'yi çok sevdik

8. Bu mesajı için 2 kişi cihankardes'ye teşekkür etti:

mustafa çakır
    puntohastasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araya giren provakatörleri de temizlemek senin görevin güzel kardeşim. Ben atatürk'üm kusura bakma sana ordan terörist gibi görünüyor olabilirim ki sizin zihniyette o şekilde görünüyor. Ben orda dayak yiyen bir polis görmedim.

Izmirde deniz kenarında oturan gençlere üstünde takım forması ve bayrak var diye joplayana selam olsun.

Merak etme o otobüslerin arabaların parası peşkeş çekilen avm arazileriyle peşinen ödenmiştir.

Abdüllatif şener'i halk tv de izledin mi? Allah'a kitaba inanıyorsan bir dinle bakalım.
    tabi dayak yiyen polis göremezsin sadece halk tv yi izleyerek gönderdiğim videoları izle polise nasıl saldırdıklarını görürsün ben 5 gündür internette polisinde orda bulunan marjinallerinde görüntülerini videolarını takip ediyorum bu ülkede kamu malına zarar veren vatan hainidir vatandaşın vergisiyle alınan mallar çapulcular tarafından yakılıp yıkılıyor bravo size ülkeyi kaosa süreklemeye devam edin bir süriye gibi olalımda görürsünüz ozman kafanız dank edecek ama iş işten geçecek sen izlediğin halk tv nin savunduğu partinin izmirde katlettiği ağaçları bilmiyorsun heralde. Sonra çıkmışsınız ağaç diyorsun çevre diyorsun ankarada adam ağacı devirim yakıp yola barikat kuruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

atatürkçü diyorsun apo denen köpekle atatürkü taksimde yan yana koyuyorsunuz devletin aracına otobüsüne zarar veriyorsun senin için canını veren polise taş molotof saksılarla saldırıyorsun hak böyle aranmaz bazı şeyler böyle protesto edilmez ben burda hiç bir partiyi savunmuyorum polis sadece kendine verilen emri yerine getirdi elbette her kurumda olduğu gibi polisin içindede çürük elmalar vardır onlarda zaten gereken cezayı alır merak etme... al bunar izle bakalım bumu hak aramak adam duvarlara otobüslere pkk-kck yazıyor sende çıkmışsın bana bunları savunuyorsun savunuyorsan benim gözümde teröristtsin Bodrum'a Yakışmayan Görüntüler 2 www.bodrumgundem.com - YouTube

hahaha çok komiksin be kardeş polis mi benim canımı koruyor ? benim canımı koruyan yüce ALLAH C.C. dir ondan başka kimsedende koruma istemem aman eksik kalsın bugüne zaten bugüne kadar polisten hiçbir fayda görmedim zarardan başka kaza olur aranızda tutun tutanağınızı yoksa gelirsem ceza keserim derler hırsız girer çağırırsın 10 saatte gelir iki yalan ifade alıp basıp olup giderler biryerde olay olur çağırırsın gelene kadar olay çoktan biter gazeteciler daha önce gelir polislerden çoğu rüşvete bayılır ki maaşlarıda hiç fena değil aslında yani işin özü polis benim için hiç bir zaman önemli değildir gölge etmesinlerde ben onlardan koruma istemem

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

atatürkçü diyorsun apo denen köpekle atatürkü
    Önce ulu önderimizin adını doğru yazalım..ATATÜRK'ün ''A''sı büyük olucak...Bukadar basit hata yı nasıl yaparsınız anlamam..

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce ulu önderimizin adını doğru yazalım..ATATÜRK'ün ''A''sı büyük olucak...Bukadar basit hata yı nasıl yaparsınız anlamam..
    böyle küçük şeylere takılma kardeşim merak etme kimin kimden atatürkçü olduğu belli olmaz pardon 'a' sı büyük MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

böyle küçük şeylere takılma kardeşim merak etme kimin kimden atatürkçü olduğu belli olmaz pardon 'a' sı büyük MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    Senin BÜYÜK harflerle sıkıntın var belli..Küçüğü büyüğü ayıramaz olmuşsun...
    Bu şahsı banlamanızı talep ediyorum..Herhangi şikayet butonu görmedim..Böyle rezillik olmaz..
    Konu fotobelit tarafından (03/06/2013 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Bu şahsı banlamanızı talep ediyorum..Herhangi şikayet butonu görmedim..Böyle rezillik olmaz..
    Şikayet butonları hep mesajın sağ üst köşesinde sarı ünlem işareti olarak bulunmaktadır. Eğer bir şikayetiniz varsa o butonu tıklayarak şikayetinizi bize aktarabilirsiniz.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

destekliyorum. Buraya koysam onun gibi "ya bu ne","peki bu ne","buna ne diyorsun" diye fotograflar dudağı uçuklucak haberi yok.

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    destekliyorum. Buraya koysam onun gibi "ya bu ne","peki bu ne","buna ne diyorsun" diye fotograflar dudağı uçuklucak haberi yok.
    banlanmam gerekirse banlasınlar sen beni banlatarak düşüncelerimi değiştiremezsin ben bunu şunu banlayın diyormuyum mesajlarımda hakaret küfür varsa banlayın siz sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz dahada mesaj atmam çünkü boşuna çırpınıyor burda herkez herkezin bi düşüncesi var bunada saygı göstermek zorunluluğu var

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

İyi güzelde apoyla masaya oturan kim teröristler ülkeye girince karşılanınca polis nerdeydi nevruz bahanesiyle PKK gösterisi yapılınca nerdeydi bu polis

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güzelde apoyla masaya oturan kim teröristler ülkeye girince karşılanınca polis nerdeydi nevruz bahanesiyle pkk gösterisi yapılınca nerdeydi bu polis
    kardeşim polis kafasına göre hareket edemez birileri polisi nerde görmek isterse orda olur polis bağımsız bir birim değil bağlı olduğu yerler var... Merak etme polis şuan kan ağlıyor bu duruma gelmeyi istemedi birileri istedi diye bu durumda polis... Ve siz burda çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya... Polis kafaına göre iş yapmadı birileri gaz at dedi attı dağıt dedi dağıttı ve çekilin taksimi boşaltın dedi boşaltttı... Siz yanlış yere yükleniyorsunuz

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

kardeşim polis kafasına göre hareket edemez birileri polisi nerde görmek isterse orda olur polis bağımsız bir birim değil bağlı olduğu yerler var... Merak etme polis şuan kan ağlıyor bu duruma gelmeyi istemedi birileri istedi diye bu durumda polis... Ve siz burda çok dar açıdan bakıyorsunuz olaya... Polis kafaına göre iş yapmadı birileri gaz at dedi attı dağıt dedi dağıttı ve çekilin taksimi boşaltın dedi boşaltttı... Siz yanlış yere yükleniyorsunuz
    taksimde polis tetikçilik yaptığı için tepki gördü. lakin sloganların içinde bir tane abdullah gül, bülent arınç, fethullah, emniyet müdürleri, valiler topbaş vss yoktu. tek ismi geçen kişi erdoğandı... dolayısı ile hep tek bir yere yüklenildi. ve her yüklenildiğinde tayyip efendi kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyakladı, çirkefleşti, kindarlaştı, kışkırtıcılık yaptı.. bugün bile %50 yi göstericilerin üüzerine salmakla tehdit etti. bir devletin başbakanı ben % 50 yi sokağa çıkmamaları için zor tutuyorum derse bunun adı direkt faşizimdir provakasyonun dibidir...

apo konusuna gelince valla gerçekten çok güldüm bende diğer arkadaşlar gibi... neyse yoldaşlar ülkede faşizme karşı direnirken bize burada gülmek yakışmaz... lakin apo konusunda bile nerden nasıl baktığınızı ve ne gördüğünüzü ve göremediğinizi kestirmek zor değil...

dolayısı ile apo mevzuuna hiiiiççç girmiyorum.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa çakır
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksimde polis tetikçilik yaptığı için tepki gördü. lakin sloganların içinde bir tane abdullah gül, bülent arınç, fethullah, emniyet müdürleri, valiler topbaş vss yoktu. tek ismi geçen kişi erdoğandı... dolayısı ile hep tek bir yere yüklenildi. ve her yüklenildiğinde tayyip efendi kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyakladı, çirkefleşti, kindarlaştı, kışkırtıcılık yaptı.. bugün bile %50 yi göstericilerin üüzerine salmakla tehdit etti. bir devletin başbakanı ben % 50 yi sokağa çıkmamaları için zor tutuyorum derse bunun adı direkt faşizimdir provakasyonun dibidir...

apo konusuna gelince valla gerçekten çok güldüm bende diğer arkadaşlar gibi... neyse yoldaşlar ülkede faşizme karşı direnirken bize burada gülmek yakışmaz... lakin apo konusunda bile nerden nasıl baktığınızı ve ne gördüğünüzü ve göremediğinizi kestirmek zor değil...

dolayısı ile apo mevzuuna hiiiiççç girmiyorum.
    https://www.yazete.com/store/file/images/ocalan_20130602021813.jpg için Google Görsel Sonuçlar? bak bakalım apo denen köpekle ULU ÖNDERİ YAN YANA KOYMUŞLAR GÖR

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

https://www.yazete.com/store/file/images/ocalan_20130602021813.jpg için Google Görsel Sonuçlar? bak bakalım apo denen köpekle ULU ÖNDERİ YAN YANA KOYMUŞLAR GÖR
    gördüm ne var bunda... yan yana koymuşlar... dün tksimde o bayrakların yanında saadet bayrağı da vardı mhp bayrağı da vardı.

apo posteri olayı provake etmek için açılmış belli ki... fakat koca direnişe bu açıdan bakıp anlamını daraltmak doğru değil...

onu görenin, polisin evlerin içine, hastane aciline attığı gazlarıda görmesi gerekir...

tut ki onu açan polis değiil vatandaş. şimdi apo posteri açıldı diye terk mi edeyim meydanı... onlara mı bırakayım mücadaleyi...

3 yıldır bu ülkede haburdan yaşananlara, terörist ayağına seyyar mahkeme taşıyanlara, imralı kandil arası posta güvercini gibi mektup taşıyıp osloda sohbetler ve pazarlıklar yapanlara (ki orada mitin pkk temsilcisine şehri bomba deposuna çevirdiniz biliyoruz dediğini de biliyoruz.) susulacak. reyhanlı da ki suriyede düşen uçak mevzuları uludere vss unutlacak sonra yok apo posteri açıldı diye günlerdir kitleler halinde yayıla yayıla büyüyen direnişi küçültülecek... asıl provakasyon budur. bu fotoğrafı bahane ederek terör hassasiyeti olanları, cami yapılacak diyerek din hasssasiyeti olanları, devlet malına zarar veriyorlar diyerek gelme niyeti olanları provoke ediyorlar...
    Konu outlife tarafından (03/06/2013 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.

27. Bu mesajı için 2 kişi outlife'ye teşekkür etti: