Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..
TC'den sonra şimdi de bu... TBMM Binasındaki muhalefet kulisi girişinde bulunan amblemden Türk bayrağı silindi.
Muhalefet kulisi girişindeki TBMM ambleminden Türk bayrağı kaldırıldı. Olay CHP İzmir milletvekilinin verdiği soru önergesi ile ortaya çıktı.
İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray TBMM Başkanı’na verdiği soru önergesinde başta web sitesi olmak üzere "TBMM'nin tüm belgelerinde ve meclis ambleminde Türk bayrağı varken, dikkatli bakıldığında, TBMM Binasının muhalefet kulisi girişinde bulunan amblemde Türk bayrağı olmamasının gerekçesi nedir" diye sordu.
TC'DEN SONRA BU!
İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray; "Bir süredir devlet dairelerinden ve tüm belgelerden T.C. ibaresi çıkarılmakta, Başbakan ve bakanlar artık Türk Milleti sözcüğünü kullanmamaktadırlar. Nitekim Sayın Beşir Atalay, TBMM'de yaptığı son konuşmasında sürekli "millet"en söz etmiş, ısrarla 'Hangi milletten söz ediyorsunuz, adını söyler misiniz?' diye sormama karşın sessiz kalmayı tercih etmiştir" dedi.
PKK İSTEMİYOR DİYE Mİ?
Çıray ayrıca soru önergesinde şunları sordu: "Yeni yapılacak Anayasayı AKP'nin Oslo'da pazarlık ettiği artık açıkça ortaya çıkmıştır. PKK, yeni Anayasa’da "Türk milleti, Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti" gibi tanımlamaları istememektedir. Ayrıca yine PKK'nın 'incitilmemesi' adına AKP iktidarı tarafından PKK gösterilerine ve o gösterilerde, Türk bayrağı yerine PKK paçavrası asılmasına göz yumulmaktadır. Hukuki tanımlama ile iktidar mevcut Anayasa'ya aykırı olarak orada PKK'ya egemenlik devrinde bulunulmaktadır."
Çıray verdiği önergesinde Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e "Türk bayrağını kaldırmak PKK ile Anayasa yapma sürecinin gereği mi?" diye sordu.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim..
Şaka mı bu?
biz gp'yi çok sevdik
Benim aklım hala zeytinyağı kuyruğunda valla.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bir kaç yıl sonra," Türkiye farklı etnik kökenlerden gelen insanların oluşturduğu bir ülkedir. Türkler dışındaki diğer guruplara haksızlık oluyor" deyip, hem ismini hem de bayrağını değiştirmeye kalkarlarsa hiç şaşırmayın.
Siz merak etmeyin, bütün planları hazır zaten. Hedef 2023 gerçektende.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
e boşuna 2023 diye bağırıp durmuyorlar millet de sanki dünyaya hükmedecez sanıyor.
böyle bir değikliğin olabileceğine inanamıyorum aklım almıyor
websitesinde bir değişlik yok haberin kaynağı nedir
Punto Evo
Muhammad Ali Clay
Eğer böyle bişey yapılmış olsaydı alttaki linke tıklayın ordaki en üst kısımdaki amblemden de silinirdi... Bence her haberi dikkate almayalım.. Bu şekilde hiç bir tepkide dikkate alınmıyor.. Gözümüzle gördüğümüz şeyleri eleştirelim yalan haberlerle değil.. Son yaptığı birçok şey Milli duygularımızı bitirmeye yönelik... kanıtı olan şeylere karşı çıkalım...
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/...ernet.anasayfa
Haberin yalan olacağını sanmıyorum abi çünkü millet vekili söylüyor bunu.
biz gp'yi çok sevdik
sadece bir milletvekili söylüyor ama.. eğer öyle bişey olsa tüm parti milletvekilleri tepkisini gösterirdi.. artık neye inancağımızı şaşırdık.. yarın bigünde araştırılınca tepkimi görünce düzeltildi denir...bişey kalkarsa heryerden kalkar... duruyorsada her yerde durur..
Ağzı olan konuşuyor millet olarak geçmişi çok çabuk unutuyoruz...
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
keşke niyetlerini cidden böyle belli etseler de adam akıllı bir tepki doğsa. ne yazıkki amerikan metoduyla sindire sindire yediriyorlar. sözlerine kısmen katılıyorum.
biz gp'yi çok sevdik
Zaten sorun burda...O kadar alışmışız ki daha önceden sokaklara döküldüğümüz şeyler şimdi yapılınca herkes normal karşılıyor... Birileride herşeye karşı çıktığı için kendilerine düşman ediyorlar insanları...
Önce T.C , sonra amblem. Sırada milli kimlik , bayrak ve ülke var korkarım.Milli ruh diye bişey kalmadı zaten onu saymıyorum.
o milletvekili garanti kendisi o bayrağı silmiş, sonra da soru önergesi vermiştir.. ne günlere kaldık, ana muhalefet partisinin böyle kurnazlıkları ilk defa görülmüyor...bir ara da sabık genel sekreterleri "telefonumu dinlediler" diye ortalığı ayağa kaldırmıştı da meğer telefonu kapatmayı bilmediği ortaya çıkmıştı...
bıraksınlar bu tür komiklikleri, yıllarca şeriatla irtica ile korkuttular, şimdi de bayrağa şuna buna el uzatarak yeni korku senaryoları üretiyolar. çok şükür ki yemiyoruz artık!
ALLAH ım sen herşeyin iyisini doğrusunu bilirsin şu badem bıyık başta olmak kaydı ile topundan bizi kurtar yarabbim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri