Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Apartman yapılırken böyle bir karar alınmadıysa köpeği alamıyorlar hocam. Benim köpeğimde yavruyken havlardı bazen. Hemen üst komşu gelirdi, istemiyoruz bilmemne. En sonunda bir akşam patlamıştım senin çocukların evde çift kale maç yapıyor fener maçlarında evi yıkıyorsun gece 10 da çivi çakıyorsun bi daha tık dediğin anda polisi arayacağım dedim gönderdim. Bir de köpeğin ilçe belediyesinde kaydı varsa ne olursa olsun attıramıyorsunuz.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen taşınırken zırt diye kapıya gelen komşunun kapısına gitmekte gecikmişsin diye düşünüyorum.
Hocam, Ben kısasa kısas yapmayı sevmiyorum, yaptığıyla utandırmayı daha çok severim, ama bu artık dayanılacak gibi değil.

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mustafa bey sizde alıyorsunuz bir köpek şöyle çok havlayanından ve tepkiyi ölçüyorsunuz.

"Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın" felsefesi her zaman hayatımda yer almıştır. İnsanlar empati kurmadan bencilce hareket ettikleri için sizin sessiz çevre hakınızı gasp etmiş oluyorlar. ( buradan hayvanları sevmiyorum anlamı çıkarılmasın evim müstakil ve kendimi bildim bileli bir sürü hayvanım oldu ve halen var. ) aynı duruma komşularınız düşse acaba tepkileri ne olur diye merak ettim doğrusu?
Gerek yok hocam bugun yarın konuşacam, eğer birşey derse ağzının payını alır