Alıntı aykutisci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
madem konu bu kadar tellendi duaklandı bende birşeyler yazmak istiyorum

kısaca aklıma gelenleri kısaca yazacak olursam ...
boğazın iki yakası bir araya getirildi marmaray yapıldı
metro inşası %15 iken şuanda %100 e ulaşmıştır
2002 den önce 600,000 metreküp su zor verilirken borualrdaki çatlaklar kırıklar vs borular yeni teknoloji düktil font borularla değiştirildi ve 1.800.000 metreküp su veriliyor
66 ile doğalgaz verildi
yer altından verilen elektrik kablolarının uzunlugu 19.000 km iken şuanda 52.000 km nin üzerinde
300.000 milyon dolarlık maden ihracatı 600 milyon dolara cıktı
okullarda kitaplar ücretsiz oldu
polislerin öğretmenlerin vs kamu personellerinin maaşını konuşmuyorum bile
şuanki hükümet avrupanın en büyük aşı kampanyasını yaparak tam 18 milyon çocuga aşı yaptı
özürlü çocukların maaşları baya bi arttırıldı kuzenim otistik çocuklara bakan kurumu var 800 lira devlet katkısı alıyorlar otistik çocukların aileleri ki türküyenin %11 lik kısmı otistik
hükümet başa geldiginde ihracat 36 milyon dolardı sadece 6 yılda 132 milyon dolara ulaşıldı
150 senelik kara tren gitti yerine avrupada 6. sıradayız hızlı tren geldi
metrobüsü söylemiyorum varsayın
uçağa binen insan sayısı iç hatlarda yılda sadece 7 milyondu şuanda uçakların otobüslerden farkı kalmadı
susuz ve yolsuz köy kalmadı karadeniz otobanı ankara samsun otobanı vs bir dünya yol yapıldı 22.000 km duble yol yapıldı
aklıma daha eğitim sağlık alanında neler geliyorda yazmaya gerek yok

kötünün iyisi böyle oluyo sanırım
Sizde kendinize göre haklısınız diyecek bir şey yok. Ben İstanbul'a otobüsle de gitmeye razıyım yeterki huzurum ve geleceğe dair içimde bir tutam umut olsun.. Bu hükümet insanların umutlarını çaldı maalesef..