Arkadaşlar haberi bir okurmusunuz?
Para, bağış alana yüzde 35 vergi - Şükrü KIZILOT - Hürriyet
Yanlış hatırlamıyorsam zaten yardım makbuzu keserlerse yardım parası toplayanlar vergi veriyorlardı devlete, ama % kaç orasını bilmiyorum
%35 de insafsız bir rakam ama ne demişler, durmak yok yolmaya devam...
karşılıksız kömür, makarna alanlardan nasıl bi vergi alınacak?
pardon, onların karşılığı vardı değil mi
ne denilebilirki her toplum hakkettiği şekilde yönetilir .
Bir şey söylemeye gerek yok. "İmralı" ya LCD aldı adamlar daha ne yapsınlar. Digitürk bağlattılar heralde bu onun vergisi.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bebek katili, teröristbaşı, cani gibi tanımlamaların yerine sessiz sedasız nurtopu gibi bir ''İmralı'mız'' oldu, güle güle uyutalım, pardon kullanalım.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Teröriste tören yapan bir devletten herşeyi beklerim.
Şaşırdılar vallahi din imân para oldu
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
KDV, ÖTV, MTV, ÖİV, SGK primleri, Stopaj, Gelir Vergisi, Katkı payı. Ben ne yiyeceğim acaba?
Selda Bağcan'dan gelsin o zaman tüm vergiseverlere;
Ben hoca değilim muska yazmadım,
Ben hacı değilim arap gezmedim,
Kuvvetliyi tutup zayıf ezmedim,
Namussuza boyun eğdim ise yuh!
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Bunların ölümü nasıl olacak aceba, allah din peygamber diyorlar, Bunların hepsini hiçe sayarak hareket ediyorlar. Garip...
Nasıl saydırıyorum bunlara bilemezsiniz.
akp ye oy veren bu zamları vergileri destekliyordur çünkü ezik yaşam tarzını benimsemiş, sadaka kültürüne alıştırılmış, ekmek su kömür olsun veli nimet gören bir toplum oldukları için bu zamlar için oh oh hükümetimiz iyi yapıyor diyede laf ediyorlar. benim arabam evim yok bana ne zamlardan hükümet zenginden alsın gibi bir mantaliteye sahipler, oysaki evin araban olması lüks değil normal insani yaşam standartında zaten olması gerekenler..Ama bunun farkında olmayacak kadar koyun bir seçmen var malesef
Oy verdiğimden yada yandaş olduğumdan değil yanlış anlamayın beni, ki nefret ediyorum.
Ama yinede aramızda bu partiye oy veren arkadaşlarımızın olabileceğini unutmayalım arkadaşlar. Herkesin kendi isteği, ifadesidir.
Hı belki görüp ne yaptık biz diyebilirler...
Durmak yok yolmaya devam...
Neyse bunu tartısmasak iyi olacak.
Gmy'nin dediği gibi karsımızda da fikirler olacak ayıp olur.
Nefret ederek oy verenlerin pek çokğu çıkarı olduğu için verenler.
O çıkarıda, bizden ÇIKARTIYORLAR malesef.
Asıl YUH ARTIK kelimelerini haberin detayını okuyunca ürettim.
Allahtan evi bu kanun çıkmadan önce aldım. Sağolsun kayınpederim ev alınca hediye olaraj kombiyi kendileri almak istediler ve seçimide bana bıraktıkları için parasını bana vermişlerdi. 1000TL verdiklerini düşünürsek bu kanundan sonra 350TL sini devlete vermek gerekiyormuş.
Doğuda şark görevi yapan öğretmen arkadaşım anlatıyor. Evlerinin duvarlarında kullandıkları tuğlanın içine rezistans teli (ufoların ısıtıcı kısmında kullanılan tel) döşemişler. Yere serdikleri halılların altına dahi elektrikli battaniye koydukları halde tek kuruşta elektrik parası ödemiyorlar.
Resmen git doğuda yaşa diyorlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Konu şişmesin diye haberi okdukça editleyerek yazıyorum.
Haberde diyor ki
"Türk vatandaşlarının, yabancı ülkelerde karşılıksız olarak edindikleri ve bu edinim nedeniyle ilgili ülkelerde gelir veya servet üzerinden alınan bir vergiye tabi tutulmuş para veya diğer kıymetler için de gelir vergisi ödenmeyecek"
Yani annenden, babandan, kardeşinden para aldıysan vergisini vereceksin. AMMAAA amerikada, itaylaya gayrimenkulun varsa ve buradan kira alıyorsan, yada isviçredeki banka hesabından faiz alıyorsan vergi vermene gerek yok.
----------------------------------------------------------------------------------------------
"Örf ve adete göre verilmesi mutad bulunan (nişan, düğün ve benzeri özel günlerde verilen) hediye, cihaz, yüzgörümlüğü ve drahomalar (gayrimenkuller hariç) ve her türlü sadakalar, elde edenlerin vergiye tabi geliri olarak kabul edilmeyecek"
Ayrıca sayın başbakanımız gibi eldeki para gelirinin düğünde takılan paralardan kaynaklandığını söyleyen de vergisini ödemeyecekmiş. Düğün yapacaklar korkmasın..............................
Konu tyilgin tarafından (16/01/2013 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.
Ne mutlu Türküm diyene.
Arkadaşlar sizlerden isimler üzerinden hakaretvari konuşmalar yapmamanızı rica ediyorum. Çünkü daha önce bazı arkadaşlarımız bu konular yüzünden sıkıntılar yaşadı gerek savcılık gerek polis, bu yüzden yönetim olarak kimsenin üzülmesini istemeyiz.
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri