Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abartmıssın.

Shell GTL ile v power arasında 9 kurus fark var.Ben her gun depo doldurmuyorum.Kırk litrede bana 3.5 tl bir fark oluyor.

Sanki Benzin parası kadar fark.

Yani herkste gtl kullanmıyor ki bir cok insan varlıgından habersiz...

O yuzden bunu GTL kullanan tarzı seylere baglaman sacma.

Kaçak akaryakıt olayına gelince bu ulkede Guneydogudakiler aglarlar para yok diye batıdakilere cemkirirler...Ama kendi duzenlerinde her turlu kacakcılıgı yapmalar onlara mubah,zararını ise biz batıdakılerin odemesi mubahtır.

Her şeyleri neredeyse bedava.Elektrik su mazot...

Soylenecek cok sey var...

ben zaten kullananları kastediyorum sadece su soylediklerine kesinlikle katılıyorum "Kaçak akaryakıt olayına gelince bu ulkede Guneydogudakiler aglarlar para yok diye batıdakilere cemkirirler...Ama kendi duzenlerinde her turlu kacakcılıgı yapmalar onlara mubah,zararını ise biz batıdakılerin odemesi mubahtır."

işte 9 kuruşcuk fark var diye önemsemiyorsun ama o 9 kuruşluk fark bayilere ne kadar kazandırdığının farkındamısın zaten senin gibi insanlar 9 kuruşluk fark önemli değil diye bayilerde fiyatı düşürmüyor git avrupadakilere bak 9 değil 1-2 kuruşluk için bile önemli o şekilde düşünürsen daha pahalı akaryakıt kullanmaya devam ederiz.En iyi örneğini verebilirim sana suanda piyasada 1 kuruş var mı yok ama avrupada halen çok var biz millet olarak önemsemediğimiz için değeri yok bizde 1 kuruşun

ee madem öyle düşünüyorsun devlette 9-10 kuruşcuk zam yapsa önemli değil nolacak