Bu ülkede alınması gereken her önlem son dakikada alınıyor.. Sanki bu işleri düşünmesi, tasarlaması ve icraate koyması gereken hiçbir devlet kurumu yokmuş(!) gibi, herşey yumurta kapıya dayandığında.. Neymiş Kızılırmak' dan bişiler bişiler yapılıp su getirilecekmiş...! İyi güzel de şimdiye kadar aklınız neredeydi..? KPSS sınavını yapmayı, binlerce memuru o veya bu şekilde işe almayı ve kamu kurumlarını doldurmayı biliyorsunuz da, insanların bangır bangır "küresel ısınma artık ciddi bir sorun oluyorrr" diye bağırınmalarını ne akla hizmet dikkate almazsınız anlamıyorum.....Son dakikaya kadar yağdı, yağacak diye barajların dolmasını mı beklediler acaba...

Ülkemizin 3 bir yanı sularla kaplı, ırmaklarımız, göllerimiz ve yüzlerce mühendisimiz var, iş ciddiye binmeden adam gibi işleyecek bir tek projemiz bile yok...

İlerliyebilmek için önce içinde bulunduğumuz kaosları çözmemiz lazım.."Bitek ben tasarruf etsem ülke kurtulmaz" diye düşünmeden, her birmizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Sadece kriz anlarında değil, yaşadığımız her dakikada sahip olduklarımızın kıymetini bilelim..İş olsun diye yıkadığımız arabamızda bile suyu israf ediyoruz

Çocuklarımıza şu haliyle bile sahip olduğumuz standartların altında bir dünya bırakmamak bizim en öncelikli görevimiz olsun...