oluyor böyle şeyler.. ilk ve tek yediğim trafik cezası hız limitlerini aşmakdı.. 114 km/sn hızla radara yakalanmıştım 4-5 sene önce.. gidişli-gelişli tek şeritli yoldan üç şeritli yola girdik arka arkaya... en önde yabancı plaka mercedes clk üstü açık (tam bir makina) arkasında renault brodway, arkasında ben renault express arabayla tek şeritli yoldan üç seritli yola arka arkaya hep beraber girdik tampon tampona... tabi yolda düzelince herkes bastı.. clk önmüzde ufuktan kayboldu önde brodway arkada ben radara girdik.. brodway 124 km/sn hızla radara girdi ben 114 km/sn ile bradvayci 128 ytl ceza verdi ben 64 ytl verdim.. 118 km/sn hızın altındakiler 64 ytl ceza veriyor üstündekiler 128 di o zaman tabi daha farklı limitlerde cezalar kat kat artıp azalıyo... yani adam clk ya hiç bakmadı yabancı plaka senle kim uğraşcak şimdi der gibiydi.. belkide polisin GP karşı sempatisi vardi.. belki farklı bir durum.. belkide sağda olman olayı değiştirmiştir.. tamamıyla o zmanın havasına bağlı olarak gelişen bir olay olabilir.. bunu gene en iyi bilebilecek sensin... ama birini görüyor öbürünü görmüyor radar diyemicem olmaz diye düşnüyorum böyle bişey..
Yer imleri