antalyaya taşınırken babam we ben ayrı arabalarla peşpeşe seyrederken ikimiz de aynı hızda radara girdik134 km/s di galiba.. araba başına 222 ytl..
walla.. keşke 1kaç km aralık bırakıp gitseydik en azından birimiz kurtulurduk.. ama insanın içi rahat edemio göremeden de
geçen cuma 88'le radara yakalandım. yaa burası çevre yolu, şehir içi değil filan dedik ama polis yemedi. 108 ytl ceza, 15 gün içinde ödersek %25 indirimli.
bir gün önce orada çok büyük bir kaza olmuş ondan dolayı radar koymuşlar meğersem.
Arkadaşlar karayolunda her radara yakalananı polis çevirse her yerde köprü girişi gibi kuyruk oluşur
Burada polisler gelen araç sıklığı ve orada bekleyen araç sıklığına göre biraz "random" araç çeviriyorlar yani şansınıza![]()
"What we do in life, echoes in eternity"
Eski gp min satışını daha vermedim...aracı sattığım arkadaş izmir torbalıda radara giriyor son anda farkediyor ama iş işten geçmiş oluyor..benim süperzeka arkadaşım hemen cin bir fikirle polislerin yanına ulaşmadan bir köy yoluna giriyor...aklınca ceza yemeyecek yaa..bir saat falan zaman geçiriyor...sonra yola tekrar çıkıyor...kimseler yok...çok mutlu oluyor...sonra bana telefon edip başarısını anlatıyor...2 ay sonra benim adrese bir ceza 108 ytl...(yanlış hatırlamıyorsam)...ceza da şöyle yazıyor: yer izmir torbalı , araç radara girdi ama bize ulaşamadı bu yuzden plakaya yazıldı... zeki arkadaşım paşa paşa ödedi...![]()
Arkadaşlar bu cin hareketin sonu polis görünce durmamaya varır aman dikkat![]()
"What we do in life, echoes in eternity"
Sadece 1 kez O da Temprayla 178 km ile radara girmiş, okkalı bir ceza yemiştim. Ama gençtik o zamanlar...
Yok be ya yaşlandık çoluk çocuğa karıştık artık. Yine de sağolasın
valla bende arkadaşın golf'u ile 182 ile ankara yolunda girmiştim radara...
bundan 5-6 sene önce...
yemeğe gidiyoduk.
takım elbiseli falan...
Allah'tan polis amca anlayışlıydı.
3-5 hallettik aramızda...![]()
Arkadaslar bu 3-5 ıle halletmek ısı nasıl oluyor? Benım de acılen ogrenmem gereken bır konu buradar maceram cok, hangı bırını anlatayım? Sonuncusu yenı gp ıle Yalova gırısıne 13 km kala 165 km/s 222 ytl
Gunun sampıyonu ılan edıldım
Erken odeme ısı cok faydalıymıs, 166,5 ytl ıle kapattım olayı. Yıne de gıttı bır depo benzın parası
![]()
Dün şehiriçinde otoban gibi yolda 83 le radara girdim. 115 ytl ceza kestiler.ilk cezam olur kendileri.
geçen gün kırklarelinden babaeskiye doğru gelirken otobüsle(ben kullanıyorum)(ama ehliyetim b sınıfı)90 90 geliyorum içerde bizim şoförlerden başka kimse yok bizimkilerden bi taensi deedi ya hadi biraz dokun şu gaza da erkenden gidelim çay içmeye vaktimiz olsun dedi eeii madem dedim hız oldu 110 biraz öle gittikten sonra sağ tarafta bi araba zaten mükemmel tam radarlık bi düzlüktü herneyse yavaşlayana kadar girdik tabi haliyle beni içeriye alıyolardı allahtan abi üniversite örencisiyim yapma etme erken normal bi radar cezasıyla kurtulduk
8 yıldır ehliyetim var, 8 yıldır aktif araba kullanıyorum, 1 kazam var(oda benim hatam değildi zaten)8/8 karşı tarafa verdi polisaraba kullanırken 120 den aşağı düşdüğümü pek hatırlamıyorum(şehir içi hariç) geçen yıl 14 şubatta Ankaraya giderken ve gelirken 160km den aşağı düşmedim ve daha hiç trafik cezam yok
şanslıyım galiba
Daihatsu Copen
aman nazar değmesin o zaman bu şansıma![]()
Daihatsu Copen
şehir içinin şehir dışından daha tehlikeli olduğunu düşünmeye başladım. şehir dışında radarın olduğu yerlerde uyarıcı tabelaları görünce hızımı azaltıyorum ancak şehir içinde nasıl olsa radar olmaz diye düşündüğümden her an yakalanma tehlikesi var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri