bahsedilen habere ait video aşağıda
YouTube - baby snake
zavallı bebeğin başına gelen hastalıksa yeni değil. konuyla ilgili bilgi
Harlequin tipi iktiyozis - Vikipedi
Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.
Adeta bir "yılanı" andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti. Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti. Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, "Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor" şeklinde konuştuğunu iddia etti.
Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
alıntıdır.
bahsedilen habere ait video aşağıda
YouTube - baby snake
zavallı bebeğin başına gelen hastalıksa yeni değil. konuyla ilgili bilgi
Harlequin tipi iktiyozis - Vikipedi
çok kötü yaw düşmanımın başına gelmesin...![]()
Allah'ım herşeyin hayırlısı işte ya...Erkek evlat diye yırtınıp da "7. yılan" dersen evladına Allah da böyle cezalandırır seni işte
Arkadaşlar bu mesajı videolardan ilkine sadece 5 saniye kadar baktıktan sonra yazıyorum.. Gerçekten çok ama çok ... ne diyeceğimi bilemiyorum... Sadece lütfen ama lütfen bebekler konusunda hassasiyeti olan, yakında bebek sahibi olacaklar veya ne biliyim işte bakmayın ya...
Konu GaladrieL tarafından (18/07/2007 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
video yu izlemeyin arkadaslar..
Hatta silin o video yu
offff cok kotu ya gokhan keske acmasaydin abi konuyu yada hakikaten silin videoyu
Konu BGRAYS tarafından (19/07/2007 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
abi konuyu açtım da ben mozaik olrak koydum resmi arkadas videosunu koymuş.Çoook kötü yahu
abi bu gerçek mi cidden ya çok kötü bişey çk kötü oldm
abi dünyanın sonu geldi
allahım sen herkese hayırlı evlatlar ver yarabbım
amin
YouTube - anak derhaka bir de balık insan wardı... ama yılan bebek daha korkunc tabiiii![]()
balık insan mı
abi izledimde beter bişey bu gerçek değidlir ama ya ianmıyom bunlar gerçek değidlir ya?!?!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri