33 sonuçtan 21 ile 33 arası

Konu: Ak partili kadın vekil benzin rekorunu kırdı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/05/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    3.727
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

    Standart Ak partili kadın vekil benzin rekorunu kırdı

    TBMM’de ihtisas ve uluslararası komisyon başkanlarının makamlarına tahsisli araçların 1 yıllık yakıt harcamalarının Meclis’e faturası 454 bin lira oldu.
    TBMM’de ihtisas ve uluslararası komisyon başkanlarının makamlarına tahsisli araçların 1 yıllık yakıt harcamalarının Meclis’e faturası 454 bin lira oldu. Benzin rekoru AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Uslu'da...

    CHP’li Mahmut Tanal, taşıt masraflarını düşürmek için son iki dönemdir makam aracı satın almak yerine kiralama yöntemini tercih eden Meclis’te, makama tahsisli araçların yakıt harcamalarını gündeme taşıdı.

    MECLİS BÜTÇESİNDEN 1 YILDA 454 BİN LİRALIK HARCAMA YAPTI

    Tanal, Meclis Başkanı Cemil Çiçek’e, 24. dönem parlamentosunun ilk yılında komisyon başkanlarının kullandıkları makam araçlarının ne kadar yakıt masrafı olduğunu sordu. Tanal’ın önergesine Çiçek adına yanıt veren AK Partili TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam’ın açıkladığı bilgiler TBMM İhtisas ve Uluslararası Komisyon başkanları için aylık 2 bin lira bedelle kiralanan 28 makam aracı için meclis bütçesinden 1 yılda 454 bin liralık harcama yapıldığını ortaya koydu.
    EN ÇOK KİMLER YAKIT HARCIYOR?
    Sağlam’ın verdiği bilgiye göre yakıt masrafı dikkate alındığında makam aracını en fazla kullanan isim Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Zeynep Armağan Uslu oldu. Uslu’nun makam aracının 1 yıllık yakıt harcamalarının TBMM’ye faturası 30 bin 887 lira oldu.

    Uslu’yu 25.4 bin liralık yakıt harcamasıyla Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Ziyaettin Akbulut izlerken, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Nabi Avcı da 24.6 bin liralık yakıt faturasıyla üçüncü sırada yer aldı. Bu rakamlara göre Meclis, Uslu, Akbulut ve Avcı’nın makam araçları için aylık ortalama 2 bin liralık yakıt faturası öderken, AB Uyum Komisyonu Başkanı Sayım Tekelioğlu ise 1 yılda sadece 6.4 bin liralık yakıt masrafı çıkarttı.
    BİR YILDA 20 BİN LİRA YAKIT PARASI
    Sağlam’ın yanıtı, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanvekili S. Sadi Bilgiç’e de makam aracı tahsisi edildiğini de ortaya koydu. Komisyon Başkanı Lütfü Elvan’ın makam aracı için 1 yılda 20 bin 464 lira yakıt harcaması yapan Meclis, Başkanvekili Bilgiç için de 15 bin 464 liralık yakıt masrafını üstlendi. Böylece TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkan ve Başkanvekili’nin yakıt harcamasının Meclis’e 1 yıllık faturası 30 bin liraya yaklaştı.

    REKOR ONDA!
    Benzin rekoru Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Zeynep Armağan Uslu’da. Kadın vekil, aylık yaklaşık 2 bin liralık bir yakıt harcıyor ve bunu Meclis'e fatura ediyor.
    AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Uslu, Başbakan Erdoğan’ın Meclis grubunda yaptığı konuşmada ağlaması ile medyanın gündemine gelmişti. Kadın vekilin bu kadar çok "benzin sarfiyatı" yapabilmesi herkesi şaşırttı.
    kaynak:
    Milliyet - Ak partili kadın vekil benzin rekorunu kırdı
    Zeynel KARACAN

    "Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Volkswagen satış rekoru kırdı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 17/07/2011, 23:26
  2. Ferrari satış rekoru kırdı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 11/02/2011, 16:33
  3. Renault satış rekoru kırdı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10/01/2011, 15:50
  4. Ford 6 yılın kâr rekorunu kırdı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27/04/2010, 18:50
  5. Bugatti Dünya Hız Rekorunu Kırmış
    levogrande tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 31/03/2007, 21:10

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com