Arkadaşlar artık kredi kartları banka kartlarına aidat alınmayacakmış az önce haberlerde duydum, krediler içinde artık mecburi hayat sigortası muhabbeti olmayacakmış, banka sadece masrafını alabilecekmiş... ilgili haber kaynağı aşağıda
https://finans.ekolay.net/haber/Kred...1/1048865.aspx
Kredi kartinada hesap kartına da alınan paralar haram zikkim olsun. Milleti senelerce sömürüyorlar.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Bugune karar hic bir kartima aidat vermedim ben habersiz ekledilersede bi telefonla iptal ettiler
Hele sukur valla buay kartı abartmısım maasın ıkı katı borç geldı ,bu ay kart kullanmayacagım kredı kartı şeytan işi gibi geliyor bir kaç gundur okadar borc yapınca gelırtabıkı 1 ay kart kollanmam normale donerım artık
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
kullanmadığım bi hesabıma geçenlerde yüklü bi para aktardım. Parayı çekene kadar adamlar aidatı kesmiş bile 45 tl boşa gitti yani
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
bu haksız kazançları elde edenlerden daha çok buna müsaade edenlerde suç. 2 yasayla halledilir ama ne hikmetse dünyanın en zor işi bu. Tıpkı kayıp kaçak elektrik bedeli gibi. o kadar zordur ki bu meseleleri çözmek. terör sorunu gibi yıllarca çözülmez mübarek. İşin aslında yazılacak çok şey var ama susacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri