8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 3-cocuk-yapana-luks-daire-ve-otomobil

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Gülen Yüz 3-cocuk-yapana-luks-daire-ve-otomobil

maaş bordromda 34 TL çocuk yardımı yaparak adeta dalga geçen devletime duyurulur. Öyle lafla 3 çocuk yap haa demek kolay. sen önce 3 çocuk lafının altını doldur ve benim gibi eşini 1250 km öteye atarak (atayarak) aile bütünlüğünü parçaladığın aileleri birleştir.

Bazıları diyebilirki çocuk yardımı artasa doğudaki aileler uçar o zaman. Hayır sınırı 3 yaparsın 3 ten sonrasına yardımı keser yada azaltırsın olur biter.

LİNK
    3 çocuk yapana lüks daire ve otomobil! Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber

...
    Konu ibrahim06 tarafından (20/06/2012 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Hocam kutlarım seni.1250 km mesafeden 3 çocuk planları yapıp 34tl den muzdaripsin. atama tercihleri yaparken bu mesafe önemli değilmiydi.o zaman aile bütünlüğü söz konusu değilmiydi.atama bekleyen bi çok arkadaşların içinde aman sesini çıkarma. Bırak hanımın rahat rahat çalışıp para göndersin sana. Evet benim de hanımım atama bekliyor.Onca borcun içinde ataması çıksında değil 34tl, 100tl de üstrüne vereyim.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Herkesin beklentisi farklı. Ama atama olduktan sonra sizde ibrahim hocam gibi veryansın edeceksiniz)

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam kutlarım seni.1250 km mesafeden 3 çocuk planları yapıp 34tl den muzdaripsin. atama tercihleri yaparken bu mesafe önemli değilmiydi.o zaman aile bütünlüğü söz konusu değilmiydi.atama bekleyen bi çok arkadaşların içinde aman sesini çıkarma. Bırak hanımın rahat rahat çalışıp para göndersin sana. Evet benim de hanımım atama bekliyor.Onca borcun içinde ataması çıksında değil 34tl, 100tl de üstrüne vereyim.

Üstadım yanlış düşünüyorsun. kazanılmış hakları gaspedenlerle bir olmayın.ben burda konuyu paylaşırken 3 çocuk telaşesiyle paylaşmadım. devletlerin politikasına bakasınız diye yazdım. sen kalkmış uçkurdan vuruyorsun ya asıl ben seni kutlarım anlayış şeklin için.. eşim bol bol para kazanıp göndermiyor. 5 yaşındaki çocuğumun psikolojisi mahvoldu baba baba diye. haliyle her haftasonu gitmek zorunda kaldım.
    ağrıya. kredi kartım uçak bileti ve yol masraflarıyla şişti. ve geçen sene eş durumundan gidemedim Allahın Ağrısına.

Öte yandan benim eşim doktor. yani zulüm. Biz tercih yapmadık. devlet mecburi hizmet adı altında zorla atadı. hayır gitmiyorum çalışmıyorum demeye hakkın yok. eğer gitmezsen tıp diplomanı vermiyor devlet.yani lise mezunusun. diploman olmadığı için haliyle özelde de çalışamıyorsun çünkü lise mezunusun.
    Ve eş durumuna gelince ben ona tabiyim. O beni eş durumu gösteremiyor. çok sevgili devletim de geçen sene beni atamadı yanına.

umarım eşin atanır ve benim çektiklerimi çekmezsin. çekersen ne demek olduğunu anlarsın o zaman. eğer öğretmensen şunu da ekleyim :meb bakanının gaspettiği geçen seneki şubattaki öğretmenlerin eş durumu ataması için geçen sene bakanlık önünde gösteri yapanlardanım. bana hiç faydası olamayacak bir hak için ordaydım. Kısacası sizin durumunuzdakiler için ordaydım. netekim hazretler gösteriyi görünce zaten hak olan şubat eş durumunu bi kez olmak şartıyla açtı.

saygıyla...
    Konu ibrahim06 tarafından (20/06/2012 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstadım yanlış düşünüyorsun. kazanılmış hakları gaspedenlerle bir olmayın.ben burda konuyu paylaşırken 3 çocuk telaşesiyle paylaşmadım. devletlerin politikasına bakasınız diye yazdım. sen kalkmış uçkurdan vuruyorsun ya asıl ben seni kutlarım anlayış şeklin için.. eşim bol bol para kazanıp göndermiyor. 5 yaşındaki çocuğumun psikolojisi mahvoldu baba baba diye. haliyle her haftasonu gitmek zorunda kaldım.
    ağrıya. kredi kartım uçak bileti ve yol masraflarıyla şişti. ve geçen sene eş durumundan gidemedim Allahın Ağrısına.

Öte yandan benim eşim doktor. yani zulüm. Biz tercih yapmadık. devlet mecburi hizmet adı altında zorla atadı. hayır gitmiyorum çalışmıyorum demeye hakkın yok. eğer gitmezsen tıp diplomanı vermiyor devlet.yani lise mezunusun. diploman olmadığı için haliyle özelde de çalışamıyorsun çünkü lise mezunusun.
    Ve eş durumuna gelince ben ona tabiyim. O beni eş durumu gösteremiyor. çok sevgili devletim de geçen sene beni atamadı yanına.

umarım eşin atanır ve benim çektiklerimi çekmezsin. çekersen ne demek olduğunu anlarsın o zaman. eğer öğretmensen şunu da ekleyim :meb bakanının gaspettiği geçen seneki şubattaki öğretmenlerin eş durumu ataması için geçen sene bakanlık önünde gösteri yapanlardanım. bana hiç faydası olamayacak bir hak için ordaydım. Kısacası sizin durumunuzdakiler için ordaydım. netekim hazretler gösteriyi görünce zaten hak olan şubat eş durumunu bi kez olmak şartıyla açtı.

saygıyla...
    Hocam keşke ilk bunları yazsaydın daha açıklayıcı olurdu. Öncelikle ilk mesajında belitmediğin için, eşini öğretmen zannetmiştim. 2 sene önce eşim ücretli öğretmenliği kazanmıştı, ailem, çocuk zorlanacağım için göndermedim ve geçen sene bütün 4c ücretli öğretmenleri kadroya aldılar. e buda bizim şansımız oldu. o yüzden atama tercihi yaparken bazı şartları görmezden gelip ve sonradan bu şartları kendi memfaatleri doğrultusunda değiştirmeye çalışan kişileredir benim kızgınlığım.senin durumun biraz farklı. eşim haftalık 40 saatlik el sanatları bölümünde 12 yıldır atama beklerken, nedense haftalık 2 saatlik din dersi öğretmenlik için açık kapatılamıyor. hala 10bin daha din kültürü öğretmen alınacak. buda ayrı bi konu.

Sağlıkta atama durumları nasıldır bilmiyorum. Eşiniz stajier mi belirtmemişsiniz.yüksek lisans için eğitim ataması isteyemiyormu. bazı arkadaşlar istanbul yeditepe üniversitesinde yüksek lisansa kayıt yaptırıp eğitim ataması istediler. bu tür şansınız yokmu.

Hocam müsade edersen ilk mesajını görmezden geliyorum. ikinci yazdıkların benim için daha tatminkar ve açıklayıcı. evet kazınılmış biçok hakkımız elimizden alındı.bu konuda elimizden geleni hep yaptık ve yapıyoruz. sadece miting alanında değil, atama işleri daire başkanlığında her bulduğumuz kapıda hep görüşmelerimiz oldu.

Bu tür serzenişlerimizi biraz daha açıklayıcı yazarsak, konuya yabancı arkadaşlar için daha bilgilendirici olunulur.Umarım sıkıntılarımız çözülür.

Saygılarımla.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Allah hepimizin yardımcısı olsun

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin beklentisi farklı. Ama atama olduktan sonra sizde ibrahim hocam gibi veryansın edeceksiniz)
    Mustafacım beklentilerimiz hep aynı. Mutlu ve huzurlu bir yuva ortamında mesleğimizi en iyi ve en verimli bir şekilde icra etmek. Sonuçta eğitim veya sağlık da,üniversiteyi bitirmek kazanılmış bir hakları doğurur.

erhan denizli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah hepimizin yardımcısı olsun
    amin