bu taş banaydı ama kesin gideriz diye söz vermemiştim zaten;çünkü cumartesi sabah 8 de nöbete girip pazar sabah 9 da çıkabildim 25 saatlik bir nöbetin arkasından saat 14:30 a kadar değil hatta !! akşam saat 18:00 a kadar uyudum ben..memetcim sana mesaj yolladım ama ''iletilemedi'' uyarısı geldi.
eğer bu kadar kötü işçilikle fiber ama spor görünen bi arabayı 150 000 e satmayı düşünüyorlarsa bence macera arıyorlar..
Konu tempesty tarafından (09/07/2007 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
biraz çakma olmuş ama seri üretime geçilirse güzel şeyler olabilir. Fakat seri üretime geçmeleri biraz fabrikaya ihtiyaçları war sanki el ile yaparlarsa hiç bişeye benzemez...
150000 ytl mii.![]()
Arkadaşlar düz özellikle bu yeri bulmak için dışarı çıktım saolsun bir arkadaşımda benimle gelecekti ama saat 14 30 olmasına rağmen uyanamamış ..
Neyse uzun uzun gezmemize rağmen böyle bir yerin var olmadığını ama tel çalıştığını gördük sormadığımız hiç bir taksici kalmadı her yeri alt üst ettik ve en sonunda bir de şu tarafa bakalım dedik birde ne görelim araç orda duruyor yanına gittik araç sahibi kim diye sorduk millet birbirine bakıştı bende ne oluyor gizli saklı bişimi var diye şüphelendim sonra öğrendikki sahibi yok kullanıcısı var hemen kendimizi tanıttık aracı incelemeye aldık..
Tel bozulduğu için foto çekemedim .Raracın kaputunu kaldırdık renault megane motoru 1,6 renault yazısını kazıyıp takmışlar içi garip bir deri ile kaplanmış 4 kişilik dedniliyor amam arkaya safinaz bile otursa sığamaz kapıyı açtık kapı aşagı düştü kapı ayarını yapamamışlar daha stop kesimden yapılmış ve etrafındaki silikon gözüküyor tam oturtamamışlar farlar farbanın yuvarlak ivecoların farlarından jantlar stilauto kaporta fiberglass
Yani tam anlamıyla arabaya 30 m re geriden maktığınızda harika ama yakından baktığınızda sıfır işçilik yani uazktan iyi ama yakından kalite anormal derecede düşük..
Amam yine de el işçiliğn hakkını yememek lazım aracı görmek isteyen arkadaşlar adresi ararken litfen ertex olarak arayın aracın mimarisi ertex tarafından bodrum katında üretiliyormuş yani anlayacağınız aracın sahibi ertex ama tutmaz diye kendi isimleriyle lanse edilmiyor etox ( er tekstil otomobil karoser sanayi )
fiyatı yaklaşık 150 000 ytl olacak imiş inşallah tutar....
bu yazılanları okuyunca acayip bzuldum ya öylebi heveslenmiştim ki yerli üretim falan ne öyle ya o kadarda kötümü yani.
Arkadaşlar o kadar da içinizi karartmayın araç düzelebilir tabiki eksiklikler giderilecektir sonuçta ilk üretim fiat bile binlerce ürettikten sonra rayına oturtuyor ..Sonuçta ortada bir emek var bunu göz ardı etmeyin aracın resmi olarak tamamlaniş tarihi 30 ağustos zafer bayramı adındanda belli değilmi belki o zmana kadar bir kaç düzeltmeden geçer amam yinede pahalı bir araç malzeme ve işçiliğe göre ...
evet 350 zye hem önden hem arkadan hem de profilden cok benziyor. hatta yanılmıyorsam bi dergide ya da int. sitesinde okumustum tasarımla ilgili elestirileri. yerli üretim olması güzel bişey fakat tasarımı bence özgün degil
ayrıca ben de bu arabayı odtüde gördüm uzaktan hos görünüyordu. fakat iscilik söylenenlere göre cok kötü ve fiyat da sanırım epey yüksek![]()
abi zaten o arabaya 150000ytl fiyat çok yüksek ben o arabaya 1000ytl bile vermem
yapma yaw 1000 ytl ne ben den 25 000 ytl ye kadar yolu var daha ötesini düşünmem lazım
Adamlarda sırada bekliyorlarya bana vermek için![]()
25 bin'den fazla etmez bu işcilikle. ha isciligi toparlarlarsa 40 a 50 ye cikabilirler.
150 bin ha, kısa yoldan kose olmak istiyorlar, iyi valla.
yaw işte işten anlamayan benim aracım tek olsun diye sapıklar verebilir
valla tvde izledim... 100000 ytl ile 150000 arası olucakmış ama max 150000 bencede çok 60-70 arası olsa çok daha iyi olurdu ozaman yerli olduğunu daha çok kabullenirdik...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
hele bi çıksın sonra konuşalım. bu parası felan şehir efsanesi gibi geliyor bana.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri