Arkadaşlar düz özellikle bu yeri bulmak için dışarı çıktım saolsun bir arkadaşımda benimle gelecekti ama saat 14 30 olmasına rağmen uyanamamış ..

Neyse uzun uzun gezmemize rağmen böyle bir yerin var olmadığını ama tel çalıştığını gördük sormadığımız hiç bir taksici kalmadı her yeri alt üst ettik ve en sonunda bir de şu tarafa bakalım dedik birde ne görelim araç orda duruyor yanına gittik araç sahibi kim diye sorduk millet birbirine bakıştı bende ne oluyor gizli saklı bişimi var diye şüphelendim sonra öğrendikki sahibi yok kullanıcısı var hemen kendimizi tanıttık aracı incelemeye aldık..

Tel bozulduğu için foto çekemedim .Raracın kaputunu kaldırdık renault megane motoru 1,6 renault yazısını kazıyıp takmışlar içi garip bir deri ile kaplanmış 4 kişilik dedniliyor amam arkaya safinaz bile otursa sığamaz kapıyı açtık kapı aşagı düştü kapı ayarını yapamamışlar daha stop kesimden yapılmış ve etrafındaki silikon gözüküyor tam oturtamamışlar farlar farbanın yuvarlak ivecoların farlarından jantlar stilauto kaporta fiberglass

Yani tam anlamıyla arabaya 30 m re geriden maktığınızda harika ama yakından baktığınızda sıfır işçilik yani uazktan iyi ama yakından kalite anormal derecede düşük..

Amam yine de el işçiliğn hakkını yememek lazım aracı görmek isteyen arkadaşlar adresi ararken litfen ertex olarak arayın aracın mimarisi ertex tarafından bodrum katında üretiliyormuş yani anlayacağınız aracın sahibi ertex ama tutmaz diye kendi isimleriyle lanse edilmiyor etox ( er tekstil otomobil karoser sanayi )

fiyatı yaklaşık 150 000 ytl olacak imiş inşallah tutar....