Arkadaşlar geçen sene x Kredi bankasından kredi kartı aldım.. Mayıs/2012 hesap ekstresini incelediğimde diğer harcamaların en başındaki sırada YILLIK ÜYELİK ÜCRETİ İPT. +55 TL, tekrardan ekstremde harcamaların en son sırasında ÜYELİK ÜCRETİ - 55 TL olarak işlem yapıldığını gördüm. Hemen şu anlaşılabilir yıllık üyelik ücreti almışlar sonra geri iade etmişler. YANILIYORUZ.. Bu seferde Benim Worldpuanlarım + 2.224 iken , şimdi - 8.883 tl karşılığımda + 10.00 tl gibi bir harcamalardan dolayı kazandığım para varken şimdi 0.00. Bu şudemek oluyorki -8.883 worldpuan kapanıncaya kadar benim bütün harcamalarımdaki puanlarım direk oradan düşecek.. bende sanacamki banka benden işlem ücreti almıyor.
Bankacı olan arkadaşlar vardır. Bu duruma ne diyorsunuz. Ben bununla ilgili email gönderdim. FAkat beni aramadılar.. Başka şey olsa her zaman ararlar. Geri iade etmezseniz kartımı iptal ettirip başka bankaya geçiş yapıcam dedim umursayıp geri dönmediler. Sizce ne yapmalıyım. Böyle bir uygulama varmı? Kartı alırken bana kart aidatının olmadığı söylenmişti.