güzel konu 2013 te yılın telefonu kanımca .....
2013 değil önümüzdeki aylarda piyasada olacak . Bir de ülkemizdeki fiyatları abartmasalar...
Yazıdan alıntı:
Geçtiğimiz hafta yeni Galaxy için kayıt almaya başlayan Carphone Warehouse, Galaxy S III’ü 499.95£ fiyat etiketiyle ön sipariş listesine ekledi. Yaklaşık 809 Dolar’lık bu fiyata %20 KDV dahil. Öte yandan çok daha önceden ön sipariş sayfasını tüketiciyle buluşturan Amazon Almanya‘nın 599 Euro’luk teklifi halen geçerli. Aynı sitede HTC One X 549 Euro’dan alıcı buluyor. Yani Galaxy S III’ün fiyatını bu siteye göre değerlendirirsek 2200 TL gibi bir Türkiye fiyatı bizi bekliyor diyebiliriz.
29 Mayıs’ta bazı Avrupa, Asya ve Latin Amerika bölgesinde piyasaya çıkacak. 30 Mayıs’ta İngiltere’ye geleceği biliniyor, sonraki ayda 145 ülkeden geri kalanlarına sarfiyat gerçekleşecek ve tüketiciler yeni Galaxy’ye kavuşacak.
galaxy note akar gerisi tırıs
Bende var bu cihazdan test için geldi. Hız olarak tatmin edici ama biraz büyük. S2'den sonra pek keyifli gelmedi. iphone ,S2,S3 ve note u yanyana koyduk komik bir görüntü oldu..
1-2 aya buralarda görürüz muhtemelen satılırken..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri