Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yerli otomobil konusunda, ''Herkesin alabileceği klasta bir araba olacak'' dedi.
Haberin devamı...
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yerli otomobil konusunda, ''Herkesin alabileceği klasta bir araba olacak'' dedi.
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
koç holding bunyesindekiler asla ucuz fiat vermezler daima uçuk fiat verirler 1 koyarlar 10 alırlar o yuzden şimdiden soylıyım ucuz mucuz olmaz olsada sadece lastik kaportası olur içi bomboş olur hah öyle ucuz diye satar
acaba yine arkadan itişli mi olacak![]()
Keyif BMW'Dir...
kaliteli bir araba olursa çok tutar
eyvah diyorum başkada bir şey demiyorum
aklıma ister istemez yine kuş serisi gibi bir şey yapıp milleti bir on sene daha sömürmeseler bari
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bence bu konuda vergiler az olacak ve o nedenle ucuza gelecek türkün yapısında bu her zaman var 1 koyup 10 kazanmak kuş serisi yoldahadi hayırlısı iyi bişey çıkacagını zannetmiyorum.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
cms 40 jant lar gene çok yakışacakmı acaba![]()
Palio ve Albea bandında üretilmeyecek diye de belirtmiş.
Muhtemelen Doğan-şahin platforumunu kullanacaklarPalio bile çok size dicekleridr.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri