yazık çok yazık bizim cebimizden çıkan vergilerin böle adamlara gittiğini görünce insan kahroluyo... ne denilebilirki bu sadece görünen yüzü... sen dünyanın en pahalı benzinini kullanıcaksın vergiler yüzünden vergilerimiz nereye gittiği ortada.... bu çok açık bi resim tüm ülkenin profilini çiziyo aslında...
kardeşim zaten habere birşey diyen yok haber çok güzel tekrar söylüyorum arbadki admın allah belasını versin çünkü senin benim paramı yiyor ama benim demek istediğim gerk varmı türbanlı mürbanlı yazılmaya zaten hassasız şu sıraler insanlarımız birbirine düşürülüyor son birşey daha beni akp li falan sanmayın çünkü bir arkadaş yazmadan ben tedbirimi alayım![]()
ya yok asla abicim siyasal olaylara girmem girmeyelim zaten forum ortamında."Tabikide öle sanmadım ayrıca"Benim gazeteciliğe karşı büyük bi ilgim var ve yüksek öğrenimimide o yolda devam ettirmek istiyorum.O bakıma gazetecilere gelen en ufak tepkiye karşı bile baya hassas davranıyorum.Demeye çalıştığım olaya sadece tek yönlü bakmayalım.Orada vurgulanmak istenen verilmek istenen ince bir mesaj vardır sadece.Gazeteci arkadaş sadece bunu vermiş " türbanlı eşiyle" ibaresini kullanarak.Onun hakkında bir yorum yapmamış dikkatinizi çekerim.Olumlu veya olumsuz.Sadece nesnel bir gözlemden ibarettir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri