İstanbulda Bir Benzin İstasyonunda Akıl Almaz Bir Sahtekarlık Polis Tarafındna Ortaya Çıkarıldı. Bu Videodan Çıkaracağını Sonuç Şu Aracınıza Yakıt Alırken Deponuza Doldurulan Yakıtın Bitmesini Beklemeden Ordan Ayrılmayınız ...!
https://www.kure.tv/webtv/803-haber/...-Bolum/104341/
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
tek kelime ile şeref sizlik!!!
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Allaha şükür bu yaşıma kadar aldığım her yakıtın başında bekledim benzin-lpg-dizel bundan sonrada beklerim![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
vay serefsizler vay.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
dün tv de izledimyok böyle bir yöntem...
Keyif BMW'Dir...
ne denebilirki daha ne yöntemler var
bunların ki çok acemice
kaldıki ben işin içinde benzin istasyonunda başka kişilerinde olduğunu düşünüyorum
çünki benzin istasyonunda da kameralar var ve bunu kesin görüyor olmalı
yoksa pompacılar kendi başına içeriden destekleri olmadan yapamazlar bu kadar acemice ve aleni hırsızlığı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bu Tamamen Çalışanların Kurduğu Bir Düzen İstasyon Sahibini Düdüklemek İçin Yapmışlardır.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
tabi tabi istasyon sahibinin haberi yoktur zaten
çalışanların kurdukları organize bir hareket bencede
yoksa istasyon sahibi zaten % 7 para kazanıyor e bayilik almakta kolay değil dünyanın parasını ödemiş böyle işlere girermi hiç riske atmaz kendini
yapsa daha büyük oynar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Shell mi orası?
Maltepe E-5 üzerindeki chell istasyonunda (bilinen adıtyla CAPET) akaryakıt hırsızlığı yapılıyordu..
Ben facede paylastım adresı ınsanlar bılsın kımın hırsız kımın durust oldugunu zaten adalet sıstemı dıye bırsey kalmamıs ulkede vatandas kendı cezasını kessın.
İstasyon kacak mazot satar istasyonun ismı sır gıbı saklanır
Fırıncının ımalatında bocek kol gezer fırın kapatılır ısmı sır gıbı saklanır
Gıda teroru yapılır ısımler saklanır acıklayın kardesım bunlar kımse halk ogrensın bırdahada gıtmeyerek cezasını kessınkı uretıcı ,satıcıda ısmım cıkarsa bıterım dıye adam gıbı ıs yapsın
Konu ZAK1980 tarafından (15/11/2011 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Vay çakallar vay.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
zaten önceden de sabıkalı bi istasyondu.
ulan kapet ayıp sana.. az önce önünden geçtim kapatmışlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri