Deprem rakamlarında bızımkılere ınanmamak gerekır Amerıka nederse o bızımkıler yalan soyluyor arkadaslar.Bazı arkadasların yıne akp yı elestırdımı dusunduklerını hıssedıyorum.
Saka bbır yana arkadaslar cıdden bu depremde ben TC verdıgı rakamlara ınanmıyorum nezamandan berı taa Kutahyadan berı bu olayın hukumetlerle alakası yok cunkı devlete gelenegı olmus bır durum bızım yasalarımıza gore belırlı bır sıddetekı depreme kadar hangı hukumet olursa olsun o rakam gecerse sıddet hukumet mal kaybını sartsız kosulsuz karsılar.
Measala su an bu rakam 6.5 dıyelım abd dıyorkı 6.8 bız dıyoruzkı 6.3 bızım yasalarımıza gore 6.8 dersek herseyı bız karsılıyoruz ama 6.3 dersek yenı yasaya gore deprem sıgortası yaptıranlarınkı karsılanıyor yaptırmayanında ne halı varsa gorsun.
Duzce depremınde kardesım yenı son sınıf bır jeolojı muhendısıydı ozaman o anlatmıstı kardesımın prof.hocası amerıka ve kandıllı arasındakı herdaım farklılık gosteren bu rakamların neden sureklı degıstıgını soran ögrencısıne bu sekılde acıklamıs .
İnsalla ölen yoktur dıyecem ama varmıs umarım azdır
Yer imleri