geçen zonguldaktan gelirken tabelasını gördüm ama girmek nasip olmadı![]()
Ankara 5.Tüketici Mahkemesi başkentlileri rahatlatacak bir karara imza attı. AŞTİ içindeki otoparkta araçlardan artık 50 dakikaya kadar ücret alınamayacak.
Aracını terminalde park eden bir vatandaş 4 liralık otopark ücretinin haksız olarak alındığı iddiasıyla Çankaya Tüketici Hakem Heyetine başvurdu.
TRT Haber'e göre yynı kişi, heyetin iptal ettiği kararı Tüketici Mahkemesine götürdü.
Mahkeme vatandaşı haklı buldu ve 4 liralık otopark ücretinin faiziyle birlikte ödenmesine karar verdi.
Ankara 5. Tüketici Mahkemesi, ''genel park alanlarının dışında, terminal içinde özel bir park alanı tahsis edilmesi halinde ücretsiz sürenin 50 dakika olacağını'' belirtti.
kaynak:
AT otopark 50 dakika cretsiz - Hrriyet Gndem
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
geçen zonguldaktan gelirken tabelasını gördüm ama girmek nasip olmadı![]()
TSİ Jetta.
aynısı istanbul otogarına da olur umarım...
bu olay senelerdir var zaten. kalkmışmıydı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu olay geçen sene vardı zaten![]()
Keyif BMW'Dir...
İ. melih gökcek bu tarz mahkeme kararları pek takan bi adam değil. ne yapar eder o parayı alır.. ama adı otopark ücreti değilde otopark bedeli olur soranlarada ücret almıyorum bedel alıyorum der geçer.. sonrada tüketiciler tekrar başlar mahkeme kapılarını aşındırmaya
bu tarz kararlar emsal teşkil etse de gene de ücret almaya devam ederler. Bankalar gibi. Kart aidatını mahkemeye veren kazanıyor ama aidat ücreti alınmaya devam ediyor.
Bende Şu Tesislerdeki WC Leri Mahkemeye Vericem Arkadaş Valla Yha Çay 1 Lira WC 1 LiraHem Hizmet Veriyor Bizde Hizmetin Bedelini Ödüyoruz Sonrasında Birde Haraç Gibi İhtiyaç Haracı Ödüyoruz. Gıcık Oluyorum Acaip Gıcık Ama Birgün Vericem Mahkemeye Soyguncu Herifler
![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
4 ay önce ankaraya gittiğimde de 50dk ücretsizdi![]()
ee ben geçen yıl neden para verdim o zaman? bu 30dk olayı da kafalarına göre uyguladıkları bi uygulama o zaman.
25 dk ücretsiz otopark var...
diğer otopark ücretli..istersen 5 dk kal...
havaalanına ne demeli ??? bir kez arabayla gitme hatasında bulundum...sabah gittim gece geldim...nerdeyse uçak bileti kadar otopark bedeli ödedim...
tuvaletler havaalanındaki gibi ücretsiz olmalı...
adamlar fiş dahi kesmiyor...
gir çık 1 lira...saatte 100 kişi geliyor...6 tuvalet var....düşünün ne kadar para kazanıyorlar...üstelik vergisini ödemeden....
yollardaki tesislerde cabası....yeni yeni firma tesisleri açılıyorda ücretsiz kullanılıyor...
haksız yere o kadar çok para ödüyoruz ki....
anlam vermek imkansız....
Havaalanı otoparkın ben de hayran kaldım, on numara bi iş, 1 saat 8 TL, 1-2 saat 12 TL filan diye katlanarak gidiyordu...
Valla oturduğun yerden para basıyosun çünkü kimse 1-2 saatten fazla da kalmıyordur, ha kalan varsa da daha beter soyuyorsun ogh mis gibi iş valla...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri