9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: yazık...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Standart yazık...

artık taksimin göbeğinde eylem yapıyorlar ve hiç kimse 'sen teröristleri nasıl savunursun' demiyor. tepki göstermiyor...

Sabahat Tuncel'e biber gazı! - Haber Videoları - Habertürk Video

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Biz ülkemiz için yürüyüş yapsak emin olun engel olurlar...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz ülkemiz için yürüyüş yapsak emin olun engel olurlar...
    Mustafa abi İstanbuldasın anaında ergenekoncu dıye tıkarlar ılkokullarda andımızı kaldırararım dıyem bu ınsanlardan vatan severmı olur.
    Amerıka avrupa yagladı cılaladı gonderdı araplara hava yapıyoruz sadece ıcerıdekı teroru bıtıremıyorken senın fılıstın ,araplar neyıne be kardesım ne hıkmetse su bır kac yıldır avrupa basını ıyıce pofpofluyor bızı sonumuz ıyı olur umarım avrupa amerıka kendı cıkarı olmadan bukadar gazı vermez kımseye
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Ender İYİDİKER
    E_N_D_E_R_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 EN*707
    Edilen teşekkür: 128

Ne denebilir ki....neler görüyoruz neler...Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızladığına inanıyorum...Allah Ülkemizi her türlü Kötülükten korusun.
    BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Taksımın gobegını bosverın arkadaslar .
    Adalet seyyar bır sekılde ayaklarına gıttı,ben terorıstım bu vatanı yıkmak ıcın ugrasıyorum dıyene pısmanmısın hayır yaz kızım ser bırakılmasına
    Vatanı bolmek parcalamaya calısan adam ben ıtırafcı olacam dedı oldu devlet kpss ye sokmadan memur yaptı vatanını seven yıllarca okuyan ınsanlar atanmadı.
    apo hapsıte yanlızım dedı mahkum gıttı,odam kucuk dedı buyutuldu,rutubet oluyor dedı ozel kaplama yapıldı vatan haınını ozel tım koruyor tıpkı pasayı korur gıbı
    Bu hukumet oldukca apo da hapsıten cıkar bu mıllet koyun oldukcada hersey olur .
    Arkadasımızın dedıgı gıbı ÇAnakkalede sehıt atalarımızın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kemıklerı sızlıyordur
    Keske hiç kurtulus savasına gırmeseydık ekonomımız yabancıya baglı,vatan topragının neredeyse yarısı yabancının elınde,Tupras,telekom,otoyollar ve koprulerde yabancıya satıldı satılıyor ,konut almalrıda kolaylastı zaten ıyıce,Devlet daırelerındekı Ataturk resımlerıde ındı,dedesı vatan haını olanın torunuda cıkmıs İstiklal marsı ve saygı durusunu kardıralım dıyor artık ıyıce yabancı olmusuzda haberımız yok ama % 50 cok memnun beter olacagızda ozaman akılları baslarına gelecek haberlerı yok
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

TSİ Jetta.

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

birde vekilleri çıkmış, özgürlüğümüzü istiyoruz diye bas bas bağıyor...
    memleketimin baş köşesinde terör örgütü bayrağını asmış, on binlerce
    insanın katilini baş tacı ederek dilediği gibi konuşuyor, onca esnafın dükkanını
    yakıp, yıkıp yağmalıyor ve kimse sesini çıkarmıyor ama benim evladını kaybetmiş
    şehit ailem yeter artık diye isyan ederken cenaze töreninde polis tarafından tartaklanıp,
    soruşturmaya alınıyor... Kim daha özgürse artık!!!

9. Bu mesajı için 2 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Ülkenin sonu her geçen gün kötüye gidiyor bu kötüye gidişatın düzelmesi ise ne amerikanın nede avrupanın işine gelir. "Özgürlük" diye eline silah alıp dağa çıkanlar artık ellerinde silahsız şekilde ama daha güçlü olarak mecliste kamuda ve toplum içinde diledikleri gibi propaganda ve eylemlerini yapabiliyorlar. Özgürlük hak hukuk toprak diye başkalarının ellerinde maşa olmuşlar ateşi tutmaya devam ediyorlar bilmiyorlarmı o ateş gün gelecek onlarıda yakacak. Saçmalık akılsızlık başkada birşey değil. Kürt toplumuymuş kürt halkıymış yok özgürlükmüş! Kaç tane kürt var özgür olmadığını iddia edebilecek kaç tane kürt var dilediği hayatı süremediğini iddia edecek. Bulmuşlar itin birini çıkartmışlar meydana vermişler desteği vermişler hizmeti sırf bu ülkenin düzeni bozulsun sırf bu ülke rahata ermesin diye yıllardır süre gelen bir kavga bir dövüş kazanan kim? Devlet devlet olsa başkalarının kuklası olmasa zaten bu kavga bu dövüş çoktan biterdi ama bitmesini isteyen kim? Bir yanı kan ağlarken bir yanı güle oynaya dursun ama bir gerçek var ki bu kavga bir gün bitecek ve eminim iki tarafada bir fayda sağlamayacak.

Yazıklar olsun bu ülkenin bu hale gelmesine sebep olanlara, yazıklar olsun tüm bunlara sadece seyirci olanlara ve daha kötü olması için destek çıkanlara....

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

videoda benim içimi sızlatan yanı ise. dönüp başını gitmesi....milletçe iyice hissizleştik...

özgürlük özgürlük diyorlar ama. ben şemdinliye şırnağa elimi kolumu sallaya sallaya rahatça gidemiyorum. ama onlar memlekette rahatça gidemedikleri tek bi yer yok.. elektriğe suya para vermiyorlar, devletten sınırsız yardım alıyorlar. ama benim hemşerim trakyada kurbağa topluyor, kastamonuda salyangoz topluyor sonrada Allah devletimizden razı olsun diyor.
    vatandaş evine gizli bir şekilde priz çekiyor ama fahiş ceza alıyor, azar üzerine azar işitiyor, ama şırnakta koca demir karyolaya kaçak elektrik bağlayıp evi ısıtıyor devlet affediyor. şimdi bunun neresinde eşitlik...
    yok böyle şey. yok öyle üç kuruşa beş köfte..
    şimdi sorarım size, kimin özgürlüğü kısıtlanıyor...
    Konu askin tarafından (19/09/2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.