Bornova’da Necati Özkan frenleri boşalan 13 ton yüklü kamyonunu, polisin önünden ve arkasından eskortluk yapmasıyla 12 kilometre sonra vites küçülterek durdurmayı başardı...
Düzce’den aldığı parkeleri limana getiren Necati Özkan’ın (55) kullandığı 54 EL 423 plakalı kamyonun frenleri, saat 13.30 sıralarında Sabuncubeli yokuşunda arızalandı. Özkan, kamyonu durdurmayı başaramayınca 155 Polis İmdat hattını arayıp acil yardım istedi.
Polis ekipleri, yol üzerindeki tüm kavşaklarda sürücüleri uyararak trafiğin açık kalmasını sağladı. Arızadan dolayı kornası da çalışmayan Özkan, bağırarak ve sellektörle sürücüleri uyarmaya çalıştı. Kamyona, biri motosikletli iki trafik ekibi de önden ve arkadan refakat etmeye başladı.
“Katliam olmasından korktum”
Yolda hızla gittiği sırada bir otomobile de arkadan çarpan kamyonun sürücüsü Özkan, yaklaşık 12 kilometre sonra hızının azalması ve vites küçülterek aracı sol şeritte durdurmayı başardı. Trafik ekipleri, yolda olası bir kazayı önlemek için güvenlik önlemleri aldı.
Kamyonun durmasının ardından yaşadığı kâbus dolu anları sevince dönüşen Necati Özkan, 30 yıllık şoför olduğunu söyleyerek, “Kendi canımdan çok başka araçlara çarparak katliam yapmaktan korktum. Ama polislerin de yardımıyla kamyonu durdurmayı başardık...” dedi.
Milliyet Ege..
I ' m c a p u l i n g . . .
Usta olmanın avantajları acemiye denk gelse kesin bir yere vurdurarak durdururdu ..
Adam çok soğukkanlı davranmış,o durumda telefonla polisi aramak herkesin aklına gelmezdi,helal olsun can kaybı olmadan atlatmış kazayı...
Helal olsun beeeeeeeeeeeeeeee..
Gerçekten akıllı ve soğukkanlı bır şöförmüş..tebrık etmek lazım aklından dolayı...
I ' m c a p u l i n g . . .
Şoförlük = her yiğidin harcı değil...
Bravo; polisi aramış, vites küçülterek aracı durdurmuş...
Facia olabilirmiş...
Helal olsun kaptana...Ve bizim yol inşaatı mühendislerinin aklına niye gelmez bu tür rampalara acil çıkış yapılmasını anlamıyorum...Avrupa*da bu tür uzun rampalara yolun sağ tarafına aralıklarla dozerle düzenlenmiş ve o alana 3-5 kamyon kum yıkmış adamlar..maksat fren patlamarında kamyonunu direkt oraya sürüp durulabilinmesidir...ve bunu tabelalarla işaretlemişler...ağır vasıta kaptanları*da bunu bilir ve gerektiğinde uygular...Türkiyede ben şahsen hiç görmedim...varsa siz söyleyin...bilelim...
adam pro işi biliyo..
TSİ Jetta.
helal olsun...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri