karaktersizler
Printable View
karaktersizler
Normalde kahvede oturacak, başıboş, niteliksiz adamların böyle ciddi kurumların başında olması tesadüf mü arkadaşlar? Geçen yaz iptal edilen KPSS'den sonra kardeşimin yaşadığı travmayı ben bilirim, birkaç hafta konuşuldu, nedense 7 aydır hala mahkemesi sonuçlanamadı, herşey gibi unutuldu, kopyacı karaktersizler, şimdi de aynı senaryo YGS'de yaşanıyor, haktan hukuktan bahsederler, prim yaparlar, kul hakkı yemenin allahını yaparlar, milyonlarca insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı, hepsine milyonlarca kez lanet olsun..
Arkadaslar yanlıs hatırlamıyor ısem daha önceden Akp den önce sınav soruları İTÜ-ODTÜ-HACETTEPE gibi ülkenin en iyi bir kaç üniversitesinden profesorlerin olusturdugu bilim insanları tarafından sorular hazırlanıyordu.Ögrencılerın sınava adapte olmaları,heyecanyasamamaları için ilk sorular kolay sonrakıler orta ve zor olarak ögrencılerın o andakı durumları gözönune alınarak hazırlanıyordu.Fakat 2002 den sonra bu kuruldaki bilim insanları cıkartılıp bazı dersanlerın hocaları tarafından ögretmenlerın olusturuldugu bır kurul hazırlamaya basladı ve cemaate yakın dersanelerın ögrencılerı bır anda yuksek puanlar almaya basladı ve boyle gıttı 2002 den sonra osym ye yerlestırılen personelın cogu akraba .
Bu cumartesı -pazar Ankarada liseli ögrencılerın protestosu var
Benım yıgenım 1 yıldır okul-dersane gece 02:00 ye kadar calısıp sabah 07:00 kalkıp okula gıdıyor adam bıkmıs artık ders calısmaktan gunah yazık bu cocuklara aılelerının yaptıgı harcamada cabası bu ınsanların tek sucu cemaatten olmamaları mı?
Nihat Gencın cok hosuma gıden bır soylesını paylasmak ısterım sızlerle
LİNK:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Videoları: YGS İçin Nihat Genç Yorumu [HQ] | Facebook
üzgünüm ben sana internetsitesi ve haberi veren site ve haberi yazayım.biraz araştır.Hemen bazı tatmin olan gazeteler gibi hemen tatmin olma.Ben şu anda öğrencilerimle beraber sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra yazıyorum.
abbasguclu.com.tr
ÖSYM İl Sınav Yöneticisi Mesut Eriker yaptığı açıklamada olayı doğrulayarak, şöyle konuştu:
''Sınavın başlamasının ardından cezaevindeki salon başkanı soru kitapçıklarının Fen Bilimleri bölümünde soruların bulunduğunu, ancak cevap şıklarının olmadığını bildirdi. Bunun üzerine biz 4 yedek soru kitapçık gönderdik. 4 yedek kitapçığı gönderdikten sonra cezaevinden tekrar beni aradırlar. 'Gönderdiğiniz yedeklerde de aynı durum var' dediler. Ben de bunun üzerine ÖSYM'yi aradım. ÖSYM'nin bize zorunlu durumlarda arayabileceğimiz telefonları var. Bu telefonlara cevap verilmedi. Durumu Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay hocama izah ettim. Tüm gelişmeleri görevlilerle birlikte tutanak altına aldık ve ÖSYM'ye Mardin raporu olarak gönderdik. Artık takdir ÖSYM'nin.''