eski iddiacılardan kim kaldı![]()
saka gıbı son 3 gunde oynanan 4 sampıyonlar lıgı macı 10 uefa macında banko takımın kazandıgı mac yok..... ıddıacılar yatargelelım besıktasa sahada 10 yabancı ıle oynuyorlar skor 1-3
![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
eski iddiacılardan kim kaldı![]()
TSİ Jetta.
maclar bole gıderse sımdıde pek ıddıacı kalmazpazartesıden berı 5 maclı 5 kupon yaptım dort kuponda bır mac dahı bılemedım... bugun dedım yapayım yıne sıfır gıdıoz... en ıyısı al elıne anahtarı umıt.... yarın ıkı turbo sok sen... anlamadıgın ıslere burnunu sokma dıom artık kendıme
![]()
valla kieve oynamak geldi içimden sonra vazgeçtim 2.80 oran vardı![]()
Arkadaşım madem beşiktaşı yereceksın barı skoru bil dimi ..1-4
I ' m c a p u l i n g . . .
valla bir devrin sonu..... üzüldüm.. maçı seyretmedim ama sonucu duyunca şok oldum...
Onlar burda attıysa 4 tane bızde yemeden atarsak turu gecerız...İsmail köybaşı ve hakan arıkan saolsun...sayelerınde bu hallere düştük
hoca falan kalmaz gider.. 17 maç galibiyet paraolası ve Dublin Uefa finali diye yola çıktılar.. ne hedef kaldı.. ne kupa.... hadi geçmiş olsun..
Neyse Türkiye kupasını alalımda fenere hedıye edelım![]()
5 maçta 1 galibiyet BJK'den hiç bişey olmaz bu moral bozukluguyla şampiyon FB![]()
Repair
şu ismail köybaşını dün gece takımdan kovması gerekirdi yönetimin... ya bizim mahallede 5 yaşındaki bebeler ön direk tutmasını bilir ya o nasıl 2. gol
Konu Scottie tarafından (19/02/2011 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
schuster gidecek üzülmez gelecek![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri