Ne guzel haber! Bugun bir baska mutluyum...
Ne guzel haber! Bugun bir baska mutluyum...
ne desem boş artık bu ........lere
Zamcılara en güzel cevap...
Z ları Protesto edenler Grubu | Facebook
ya abı ne yapcaz bılmıyorm ya 1.3 motora bınıyourz hem az ver gı verelım hem az yakalım arabada kucuk olsun dıyoruz daha ne yapalım ya elın amerıkalıları gurgur gur calısan 8 yada 12 sılındırlı cıp lere bınıyor bız ne zaman su yakıt degerlerıne mazot göstergesıne bakmadan bınecez bızım cocuklarımız galıba bısıkletle dolasacak ıcler acısı bı durumdayız....
lpg takcaz dizele o olcak hehe
Multijet sahipleri fena kulak cınlatır bgn![]()
hiç bir yerde yok haber?
Depoda boştu,keşke cuma doldursaydım,iyi kar ederdim
abi litresi 10 tl olsa nolcak? mecburuz almaya. bu seçimlerde daha da ezici olacaklar tüm bunlara rağmen. yazık ne yapabiliriz ki.
Cuma akşamı 23:55'te fulledim Shell'den. 3.30 TL litresi.
Kasadaki adam 5 dakika ile zamdan etkilenmiyorsunuz, Saat 24:00'de zam gelecek dedi. Alıştık artık dedim. Hemen hemen her hafta zam geldiği için bir sonraki alışımız ile önceki arasında mutlaka fark oluyor. Sözde dizel arabamız var![]()
![]()
![]()
Elektrikli gelse artık son çare o![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Elektrik de ucuz değil ki?
Zaten hybrid araçlar çıkmaya başladıkça elektrik de daha pahalanır.
O da doğru herşeyin kılıfına uydururlar...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Tupras akaryakit fazlaligini yurt disina 1.00 tl nin altinda satiyromus bilginiz varmi . Ben yeni ogrendim kendi ulkene 4 tl yurt disina kullanim fazlaligi diye tabir edilen akaryakit 1 tlden assagi bu nasil adalet ...
valla en ıyısı doğal gazlı araç oda ankarada 1 tane ıstasyon var lıtresı 0.80 kurus nasıl ama![]()
Sabah gördüm..Ağzıma gelenı gelmeyenı saydım
I ' m c a p u l i n g . . .
tüm dizel araçlara geçmiş olsunbenzinle aranızda fazla fark kalmadı ama merak etmeyin lpg de hemen arkanızda bu sene bitmeden lt si 3 tl olur. aslında lt si 10 tl olsa daha iyi nasıl olsa ses çıkaran eylem yapan yok. milletin ödemediği vergileri benzine yüklediler bizlerde tıpış tıpış ödüyoruz. şimdi bide af geliyor vergilere ooooo süperrrr bu ülkede vergi kaçakcısı olmak lazımmış bol bol affediliyorsun. aslında bir vergi bide mazot kaçakçısı olmak geleceğin en şık meslekleri mağlesef
![]()
arkadaşlar arabayı satıp at alın derim... 1 ton arpa ile bir sene yol yaparsınız...
at arabasına geri dönüş yaşanacak bu gidişle...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri