arkadaşlar arabayı satıp at alın derim... 1 ton arpa ile bir sene yol yaparsınız...
at arabasına geri dönüş yaşanacak bu gidişle...
arkadaşlar arabayı satıp at alın derim... 1 ton arpa ile bir sene yol yaparsınız...
at arabasına geri dönüş yaşanacak bu gidişle...
ben şahsen mazot 20 tl olsun istiyorum bu millete müstehaktır yiyecek ekmeği bulamayalım!!!
eser haksızmıyım be abicim
tv lerde görüyorum ve insanlardan dinledikçe sinirleniyorum herkes çok memnun 6 ay gibi bir zaman var önümüzde ve bu zihniyet çok büyük oylarla yine gelecekler ve bizim bu millet hala ayakta alkışlamaya devam edecek
bu milletin aklının başına gelmesi için böyle şeyler lazım..
Elektrikli bisiklet yazda gelıyo super olacak bedava bınerız...
I ' m c a p u l i n g . . .
şu bisiklete binelim diyen arkadaşlar. Unutmayalım ki kanun da bisiklete de plaka takılması gibi bir olay vardı bir ara. Araçtan inip bisiklete binerseniz kesin kez onunda vergisini ödemek zorundasınız.
MTV vergisi
ÖTV vergisi
Çöp vergisi
höt vergisi
yakıt vergisi
Ölücez diceklerki Allah VERGİSİ![]()
Artık Fiorinolu
Mezalık vergısı...
Kdv...
Trt katkı payı
İstanbul kultur baskentı vergısı
Damga vergisi
daha oncede yazmıstım bu olayı hıcbır ıktıdar cozemez dıye... daha dogrusu cozmez dıye.... hıcbır ıktıdar altın yumurtlayan tavuklarını kesmez.... 1. tavuk ıst bogaz koprusu...2.tavuk mtv 3.tavuk akaryakıt vergısı.... bunun ıktıdarlarla alakası yok... bu zamlar hep wardı... kım gelırse gelsın duzelmezde.... devlet, yalnıs yerden cıkmıs vergısını odemeyen ınsanlar oldukca( gelırlerını dusuk gosteren doktorlar, yılsonu vergı aldı hesabı yapan esnaf, vergıden dusulebılen ve dewlete gecırılen her turlu mal vs.) oldukca faturada mecburen dırekt alınan vergılerı odeyene cıkıyor...dun yazdım.maasım vergı olmasa yarısı kadar fazla olacak... gerısı hıkaye... tum mesele sudur tum sıyasılerımız basıretsızdır.... bırı dıgerıne ******** dıyebılen oburu oburune hırsız dıyebılen,ulke sorunları yerıne 3 ay turbanı manset yapan,gemıcıge takılan vılla ıle ugrasan,urgan fırlatan 2x2 ye onlar 4 dedı dıye 4 demeyen sıyaset oldukca tum sorunlarımız secım malzemesı olur unutulup gıderler...oyu kıme verdıgımız hıııııc onemlı degıl aynı tas aynı hamam bu ulke....bır ayrıntı : dewletın sırketlerden topladıgı vergı yıllık vergının %8 ı ıken, akaryakıt,köprü, mtv%38 i yıllık toplanan vergının.........
yollarda radara gerek kalmayacak bu gidişle... çok yakacaz diye 70'i geçemiyoruz ki korkumuzdan...
ohh... açıldım valla. İyi oldu kendime geldim.
Yola devam...Way beee hala kaz gıbı yolunuyoruz
akim e bir şikayet yazdım içeri alınmam an meselesidir...
Dizel almadım diye pek üzülmüyorum artık.. Hale bak..neredeyse benzinle kafa kafaya oldu..
Biz sana bakarız içerde
Pek fazlada kafa kafaya sayılmaz 3,36-3,98
Aslında bizde fazlalıgız![]()
kafa kafaya bile olsa biz aynı depoyla daha çok yol yapıyoruz
kendimi teselli edeyim bari beterin beteri var![]()
Beterin beteri = biz
benzinliler..onun da beteri = tjetler
![]()
10 numara yag atalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri