ışık oynaması olmasın bu...
eğer bu görüntü gerçekse açıklaması çok zor olacakİngilizler bu hayaleti konuşuyor - Habertürk Video
ışık oynaması olmasın bu...
Kedidir kediiiii
I ' m c a p u l i n g . . .
ben hiç güvenlik kamerasının oynadığını görmemiştim biraz dikkat edin kamera oynuyor yani fake bu neyk feyk feyk![]()
ışık oynaması.. ışık.. dikkatli bakın...
bence kameraya konup ayaklarını temizleyen sinek![]()
bende link açılmıyor.. ingiliz bir program var paranormal diye hayaletlerle ilgili.. bu ingilizler kafayı hayaletlerle bozmuş.. evden hayalet kovma 5000 euroymuş.. iyi para boşa çalışıyorum...![]()
gidek bizde kovmaya bari.. iyi para 1 ayda köşe oluruz....
abi 3 kulhü bir elham okuruz.. şirket kurarız.. ortak... sen başka evlere ben başka evlere... hergün 4 eve gitsek.. günde 20.000 .... oohhhh.. paraya bak..
bende okurum valla....
Geçenlerde kayınpederim Adana'da bir türbe yakınında cep telefonu ile yeğeninin fotoğrafını çekmiş.
Fotoğrafı çekerken yeğeninin yanlız olduğunu söylüyor, ama fotoğrafta yeğeninin yanında 2 yaşlarındaki bir çocuk kadar bir 'şey' var, siluet halinde.
Kafası kolları ve bacakları var, belden yukarısı mavi, kafası da tamamen mavi, sanki arkasını dönmüş kapüşonlu bir çocuk gibi.
Ayaklar ve el uçları şeffaf.
Zaten 'orada böyle bir çocuk vardı' dese bile normal değil, Adana da yaz sıcağında kim çocuğuna mont giydirip dolaştırır ki? Dediğim gibi kol uçları falan da şeffaf.
'Şey' le beraber fotoğrafı çekilen yeğeni ile şu an diğer kardeşleri aynı odada yatmaya bile korkuyorlarmış
Kayınpederim fotoğrafı kimseye vermiyor, orijinalliği incelenecekse cep telefonu üzerinden incelensin diye fotoğrafı da hiç bir yere aktarmamış.
Linkteki video büyük bir ihtimalle sahte ama kayınpederin çektiği fotoğraf için hiç bir şey söyleyemiyorum.
Bi bana denk gelmedi öyle fotoğraf. O fotoğrafı çektiği türbeye gidelim dedim, belki başka fotoğraflar da çekeriz diye, kimse cümlemi tamamlamama bile izin vermedi hemen susturdular.
Keto gibi çarpılma riskini alırsan iyi para kazandırır aslında.
bi an sevimli hayalet caspere benzettimhiç korkunc gelmedi ne güzel kacıyo öle
)
The Sun gazetesinden olunca inanasım gelmedi.
Alayı fason bunların...
Bu tür videolarla ilgili müracaat: Uğur Dündar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri