Geçenlerde kayınpederim Adana'da bir türbe yakınında cep telefonu ile yeğeninin fotoğrafını çekmiş.
Fotoğrafı çekerken yeğeninin yanlız olduğunu söylüyor, ama fotoğrafta yeğeninin yanında 2 yaşlarındaki bir çocuk kadar bir 'şey' var, siluet halinde.
Kafası kolları ve bacakları var, belden yukarısı mavi, kafası da tamamen mavi, sanki arkasını dönmüş kapüşonlu bir çocuk gibi.
Ayaklar ve el uçları şeffaf.
Zaten 'orada böyle bir çocuk vardı' dese bile normal değil, Adana da yaz sıcağında kim çocuğuna mont giydirip dolaştırır ki? Dediğim gibi kol uçları falan da şeffaf.
'Şey' le beraber fotoğrafı çekilen yeğeni ile şu an diğer kardeşleri aynı odada yatmaya bile korkuyorlarmış
Kayınpederim fotoğrafı kimseye vermiyor, orijinalliği incelenecekse cep telefonu üzerinden incelensin diye fotoğrafı da hiç bir yere aktarmamış.
Linkteki video büyük bir ihtimalle sahte ama kayınpederin çektiği fotoğraf için hiç bir şey söyleyemiyorum.
Bi bana denk gelmedi öyle fotoğraf. O fotoğrafı çektiği türbeye gidelim dedim, belki başka fotoğraflar da çekeriz diye, kimse cümlemi tamamlamama bile izin vermedi hemen susturdular.
Keto gibi çarpılma riskini alırsan iyi para kazandırır aslında.
Yer imleri