Bu gün bir kez daha yıkıldım haberleri izliyorum hepsi hükümet yalakası. böyle can yakan birilerinin mezarını kazan ama sadece düştüğü yeri yakan bir olayı bile menfaatlerine mani bir durum oluşmasın diye iğrenç bir pencereden bakarak yorumluyorlar. Hala uyanamadılar uyanmak işlerine gelmiyor. açılımla başaladı canlar yanmaya ocaklar sönmeye ama birilerinin domuz inadı yüzünden sırf tükürdüğünü yalamamak için inadına dur demiyorlar. Daha kaç can yanacak kaç ocak sönecek Umarım bu acıyı en yakınlarında hissederler ki kendilerine gelirler. Ama bir yandan da şehitlik gibi böyle kutsal bir mertebeye ulaşmak değil kendilerinin yedi sülalelerine nasip olmasın isterim. Bunların işi gerçekten bitti ama bizide bitirdiler..
Merak ediyorum ''bülent arınç'' ne zaman şehitler için ağlayacak? Ya da hükümet tamtakım olarak ne zaman cenazelere katılacak?
Aselsan'da bir çok yiğidin intihar adı altında öldürülmesine ses çıkarmayanlar, kendi silahımızı üretmemizi kapalı kapılar ardında engelleyip sonra başka ülkelerden alınan teknoloji işlemez olunca suçu ne kadar da kolay askere atıyor...
Zamanında atılmayan bir imza, arkasında durulmayan bir tavır, uygulanmayan yasanın cezasını Ahmet üsteğmen, veli astsubay, mahmut uzman ama en çok gariban mehmet çekiyor...
Hadi ölen rütbeli bu onuru meslek uğruna yapıyor da 18inde 20sinde giden kınalı kuzuları kim koyacak yerine????
O kuzunun anasının,babasının,ailesinin arkadaşlarının gözünün içine baka baka içi titremeden içi boş laflar edebilmek ne hayasızlıktır yarabbi...
Halk olarak kendimize de kızıyorum tabi, Şehit sayısı 1-2 iken fazl sesi çıkmayan biz sayı artınca söylenip duruyoruz...Sadece söyleniyor ve sadece duruyoruz...
Şehit şehittir arkadaş...1 i de aynı 1000i de...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri