Bursa'da şehrin değişik bölgelerine kurulan Mobese sistemi için yapılan kazılarda çukurların açık bırakılması kazalara sebebiyet veriyor. Vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü ve belediye yetkililerini göreve davet etti.
Yetkililerden bir an önce çukurları kapatmasını isteyen sürücüler, "Bu çukurlar sebebiyle hem malımız zarar görüyor hem de can güvenliğimiz tehlikeye düşüyor. Herhangi bir can kaybı olmadan bu çukurların kapatılmasını istiyoruz. Belediyeden de bunu denetlemesini bekliyoruz. Büyük bir felaket yaşanmadan bir an önce tedbir alınması gerekiyor" diye konuştu.
Diğer yandan, şehir merkezindeki ana güzergahlarda yapılan kazılar sebebiyle de birçok sürücü zor anlar yaşıyor. Sürücüler bazen çukurdan kaçmak için başka araçlara çarparken, bazen de çukura girerek araçlarında hasar meydana geliyor.
saldım çayıra mevlam kayıra görünütüsü. Asfalta beton dökülür mü yahu.
İddia ediyorum. Şikayet ediyorum. Sayın Valim. Bu konuya el atın.
Bu konuda Bursa sahipsiz bir şehir haline dönüşmüştür. Buna fırsat vermeyin. Kimsenin canı yanmasın. Belediyeler denetim görevini yapa-mı-yor.
Eğer belediye bu yolu niçin bu halde bıraktınız diye hesap soramıyorsa vay halimize. Kimse kusura bakmasın ben burda belediyeyi suçlu buluyorum. Belediyenin zabıtası ne iş yapar çok merak ediyorum. Zabıta Superonline şirketine "trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan" ceza yazması lazım. Büyükşehir sınırları içinde ki tüm yollardan Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumludur.
Katılıyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri