Ankara'nın en yoğun trafiğinin olduğu yerlerden biri Çiftlik Kavşağıdır.Ve ben burayı her gün arabayla ya da yaya olarak kullanırım. Ama gelin görün ki bu çok tehlikeli yerde trafik ışıkları 1 haftayı geçgindir çalışmıyor. Bu ne biçim iştir böyle. Bu kadar yoğun ve tehlikeli bir kavşağın trafik ışıklarının yanmama gibi bir lüksü olamaz arkadaş. Akşam 6-7 arası'da ne bir trafik polisi var ne de bir görevli.Tam orman kanunları var yani. Bu akşam ordan geçerken az daha eziliyordum. Nerdesin Gökçek? Bu işten belki karayolları sorumlu olabilir ama insanın aklına ilk sen geliyorsun Gökçek? Aşağıda bugün ezilme tehlikesi atlattıktan saniyeler sonra çektiğim resim.
Not : İlgili durum bütün yetkililere de mail olarak tarafımdan atılmıştır.
Bugün 2.hafta doldu. Işıklar hala çalışmıyor. Dün İstanbulda çalışmayan ışıklarda kamyondan kaçarken Tramvay altında kalan vatandaşın öldüğü yerde bugün Bütün ışıklar çalışıyordu. Çiftlik kavşağında da ölüm olunca çalışacak herhalde.
insanın bir değerimi var TR de. sorumlular cezamı alıyor işini yapmayınca..
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
öncelikle geçmiş olsun İbrahim ve ilgili merciiye mail gönderdiğin için ayrıca tebrik ederim. çok büyük ihtimal bakım çalışmalarından dolayı böyle bir aksaklık olduğunu söyleyeceklerdir. ama dediğin gibi birileri ölürse hemen yanar o ışıklar. malesef burası Türkiyeböyle bi cümle kurmak çok üzücü ya
![]()
Gökçeğin en iyi yaptığı şey yapmak ve yıkmak bu 2 işi en hızlı şekilde yapıyor söz konusu bakım tamir yürütme olunca gökçek kayıp.
Bugün lutfettiler ışıklar çaılışıyordu. Birileri ışıklarla uğraşıyordu. Görünce çektim arabayı sağa. İndim vardım yanlarına.Neden iki haftadır yanmıyordu diye sordum. Biri ''Bahım yapıyoh''dedi. 2 haftamı sürer dedim.Birisi sırıttı diğeri somurttu efelerin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri