Maliyeti düşürecez diye kaliteden ödün verilirse bu gibi sorunlar ortaya her zaman çıkar. ÇİN de otomotiv işine elini attı ve bu sorunlar patlak vermeye başlası daha neler göreceğiz neler...
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Brezilya'da 193 bin 620 aracını tekerleklerinde problem olduğu gerekçesiyle geri çağıracağını açıkladı.
Şirketin internet sitesinde yer alan açıklamada, problemin arka tekerleklerin yeterince yağlanmamasından kaynaklandığı belirtildi.
Bu eksikliğin araçlarda gürültüye neden olduğu kaydedilen açıklamada, bu şekilde kullanılmaya devam edilmesi durumunda tekerlekleri bloke edebileceği hatta kopabileceği yönünde kullanıcıları uyardı.
Geri çağırmaların 2009 Temmuz ayından önce şirketin Brezilya'daki fabrikasında üretilen Novo Gol ve Voyage model araçları kapsadığı ifade edildi.
Şirket, geri çağırma kararının önleyici tedbir amacıyla alındığını belirtti
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Maliyeti düşürecez diye kaliteden ödün verilirse bu gibi sorunlar ortaya her zaman çıkar. ÇİN de otomotiv işine elini attı ve bu sorunlar patlak vermeye başlası daha neler göreceğiz neler...
Hahaha kim kaldı geri çağırmayan![]()
Fiat da varmı bir geri çağırma ??? ( bendeki de şans ya
tam ben alırım geri çağırır)
2006-2007 puntolarda geri çağırma vardı city için onuda hallettiler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri