arkadaşlar 2010 yılında noter kalkacak diyorlar nasıl olacak sizin bilginiz varmı acaba herkese selamlar
arkadaşlar 2010 yılında noter kalkacak diyorlar nasıl olacak sizin bilginiz varmı acaba herkese selamlar
abdullah bey noter sadece türkiyede olan bir kavram değil dünyada olan kavram, türkiye olarak olayları biraz geriden takip ettiğimiz düşünürsek noter dünyada durduğu gibi burdada duracaktır. Eğer kastınız oto satış işlemleri ise şuanda hem noter hem emniyette yapılabiliyor işlemler.
1 ocak 2010 tarihinden itibaren noterden satış yapma devri kalkacak diye biliyorum
ama orhanın dediği gibi noterler kalmıyacak =))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1 Ocaktan itibaren noterde satış yapılmaması kesinleşti ama emniyettte nasıl olacağı meçhulŞuan için devir masrafı yok gibi görünse de bir ehliyet için birkaç yüz TL alan kurum elbetteki araç devrinden de birşeyler alacaktır bence
Zaten önemli olan bundan da öte 1 günde gerçekleşecek tüm devir işlemlerinin tek bir çatı altında yapılacak olması...
kapanmasınlar ama fiyatlarda indirim yapsalar ne güzel olur
yurtdısı için 4 sayfa bişey onaylattım 250tl tuttu valla güzel iş![]()
hala anlamış değilim onlarca noter olmasına rağmen noterlerde bile sıra beklerken şimdi tek çatı emniyet nasıl olacak acaba![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri