Doğuş Otomotiv yılın ilk yarısında kârını yüzde 161 artırarak 20 milyon liraya çıkardı. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Acar, iyi bir dönem geçirdiklerini, Doğuş Otomotiv olarak morallerinin yerinde olduğunu söyledi.
Haberin devamı...
Doğuş Otomotiv yılın ilk yarısında kârını yüzde 161 artırarak 20 milyon liraya çıkardı. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Acar, iyi bir dönem geçirdiklerini, Doğuş Otomotiv olarak morallerinin yerinde olduğunu söyledi.
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
Tr de VW 20 milyon da kar eder 100 milyon da.15000 Euroluk Golf Tr ye nerdeyse 20000 Euro ya geliyor.Her Golfte iddaa ediyorum 5000TL lik Doğuş Oto ekstra karı var,
Yurtdışında Bravo, Golf, 308, Megane vb. fiyatları yaklaşık 300-400 Euro oynarken (aynı motor hacmi ve donanımda) Türkiyede Golf ve diğerleri arasında en azından 5000TL lik bir fark var.Acaba Devlet VW den ekstra bir vergi mi alıyor ?![]()
bu ülkede bir şey farklı olmasın arda,bir civata bile farklı olsa fiyatıda vergiside farklı olur. bizler hala ötv nin kdvsini ödeyen toplumuz. bu nedenle doğuşta devlette kar eder her zaman.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri