yenı gordum valla arka ruzgarlık harıc cok guzel durmus.uzun zamandır gordugum en guzel body kıt...
slm GP nin ön tamponunu çok beyendim hem o ortadaki rüzgarlık spoileri beyenmedim olmamış güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
yenı gordum valla arka ruzgarlık harıc cok guzel durmus.uzun zamandır gordugum en guzel body kıt...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Süpermiş![]()
araç çok tatlı olmuş. bi yerine nazar boncuğu koydikakt çekici bişi çünkü
valla bana biraz kaba göründü ama kişisel beğeni meselesi bu işler..
hmmmmmmmm......
Green
modıfıyelı gp lerın arka tamponu hepsınde cok guzel duruyor ama on tampon bugune kadar yapılanların hıc bırısını begenmedım ben kendı aracımda dahıl kısısel dusuncem tabı zevkler tartısılmaz...
on tampon ıcın puntonun sport tamponu alıcagım onu takıcagım ısterse gere altına ek yaptırcagım bence en guzelıde bu olur
Bu arabayı bursada canlı canlı gördüm arac sahibi erkut abi cok tatlı şeker biri ve şuan 17 inç momo jantlarıda koymuş 5 kollu araç 10 numara olmuş harkulade ve kullanmak daha da zevkli
ne varsa tabki bursada var bursa beşyol zaten merkez tuning ben hep oraya takılıyorum ara sıra))
hi,
i'm an italian boy, this kit is wonderful
can you say me the bodykit name or the producer?
thanks
ben ön tamponu cok begendim şu ön tampona fiyat alayım bakayım sedat kaç isticek benden fiyatı yazarım
şu an bu body kit 500 tl civarı düşünen arkadaşlar varsa ...
Güzel olmuş fiyatıda uygun gibi. Forumdan baska birisi sırf on tarafa body yapmak istiyodu 700 tl falan diyolardı bu kitin tamamı 900 tl![]()
ön tampona bayıldım valla![]()
Yapanların eline sağlık..
Orta spoiler evet gereksiz bence. Onun dışında gayet başarılı hatta gördüğüm nadir güzel body kitlerden araç tanıdığınsa lütfen iletin jantın boyutunu biraz büyütsünler daha şık görünecektir.
tam adres verebilirmisiniz body kit yapılan yeri nerden bulabilirim ?
tek kelimeyle harika paylaşım için teşekkürler
araban güzel gözüküyor.. emek harcanmış ve değmiş bence. güle güle kullan...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri