yahu şu ayna altı BMW aydınlatması bence güzel olur.
var mı bir bilgisi olan?
femoli..?
sağolun,bence active araçlılar için çok hoş bi ayrıntı, özellikle gece içerisi kapkara olduğu için![]()
yahu şu ayna altı BMW aydınlatması bence güzel olur.
var mı bir bilgisi olan?
femoli..?
Hemen femolivar sonradan takma ayna altı sinyal yapışma ledli hem parkta yanıyor hemde sinyal verdiğin zman sinyalde..
İyimiş femoli
Fiyat ve resim istesem çok kızar mısın?![]()
Teşekkürler,
Çok iyi bir insansın sen![]()
piyasada şerit halinde satılan ledler var onlardan aldım,3 led yeterli bu aydınlatma için.elektrikçi çakmaktan paralel çekti böylece iç aydınlatmayla beraber yanıyor, ledide panelin altındaki boşluktan çıkardık zaten ledler kendinden yapışkanli o boşluğun içine yapıştırdım orjinal aydınlatma gibi durdu. tavandan aydınlatmayı tavana zarar vermemk için istemedim hem öyle bi durumda aynanın arkasına bile monte edilse mecbur kabloları görüceksiniz aynaya giderken,o da pek hoş bi görüntü değil yani benceyinede ledleri monte etmeden önce acaba tavan aydınlatmasının ordan yapsam nasıl durur diyede denedim gece ve randıman sıfırdı. iyi bi aydınlatma için çok fazla led kullanmak gerekicek o durumda ve yerleştirildiği yere göre ledlerin gözünüzü alma ihtimalide yüksek.
kenarlarını kapyıp sadece uç noktasından ışığı alırsanız göz alma problemi ortadan kalkar..
Çok güzel bir detay olmuş. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum ama nedense bir çözüm yolu denememiştim. İlk boş günümde sanayi yolları taştan =)))
SARI-LACİVERT
Hakkaten çok güzel olmuş. bende aracımı geçen hafta aldım ve ilk uzun yol denememde bu sıkıntıyı çektim. Yukarıdan aydınlatma yapmakta zor bahsettiğiniz gibi. Bu çok güzel bir çözüm olmuş. Bir ara bende araştıracağım Bursada nerede yapabiliriz bakalım...
Aracın garantisini bozmaz dimi bu tür şeyler?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri