tebrikler
arkadaşlar vedat arkadaşın led teminiyle aracımın göstergelerini,teybi,cam kumandalarını ve yol bilgisayarı tuşlarını mavi yaptım yakında resimleri eklerim
resimleri bekliyoruz bu arada femoliiiii nerdesin sen şu işle hala ilgilenmedin![]()
sırada bende hüseyin...çok yakında benim de göstergelerim mavi olacak....değil mi hüseyin??çünkü sen yapacaksın![]()
Konu woyzeck tarafından (09/10/2008 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Alpay.....
değil mi yaff...en kısa zamanda getireceğim arabayı....![]()
Alpay.....
hayırLı oLsun, fotoğrafLarını görmek isteriz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tebriker, güle güle kullan. çok sıkıntılı bir iş sanırım. garantide sorun çıkartır mı bu değişiklik
Linea Dynamic 1,4 Fire
Çok fena meraktayım!
hmmmmmmmm......
Green
Hayırlı olsun, fotoğrafları 4 gözle bekliyoruz.
Güle güle kullan. Fotoğrafları bir an önce koyarsan ben dahil arkadaşların merakını gidereceksin. Çok güzel olduğuna eminim.![]()
hayırlı olsun,tebrikler...
hayırlı olsun, hakikaten bravo walla, bende çok hevesleniyorum ama eminim 2. lede ulaşınca küfürü basıp bırakırımhani diyorum birileri bu işe bi el atsa
![]()
bu ışıkların kırmızısı varmıdr ? ayrıca garantide problem cıkarmı ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Yaw yapmayın etmeyin arkadaşlar zaten yetişemiyorum birde bu çıkarsa bitikleri oynarım ben ...
Ama söz vaktim olursa bir ay içerisinde benim arabaya bir deneme yapim ondan sonra herkese yaparım![]()
arkadaşlar evet zahmetli bir iş ama inanın bitince arabadan inmek istemiyorsun woyzeck'i arabadan zorla indirdimkırmızısı da var ayrıca garanti konusunda bi fikrim yok zaten yapıncada aklınıza bile gelmiyor.
Merakla bekliyoruz fotolarını
Hani foto hani foto![]()
arkadaşlar fotoları ekledim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri