eline emeğine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor yalnız benim fikrim şu sıcak soğuk ayarı olan yere uygulanmasa sanki daha iyi olurdu gibi kırmızı mavi olarak kalsa daha iyi olmazmı yada o bölgeye uygulayınca orasıda olmak zorundamı
gerçekten çok güzel. ledleri kendinizmi değiştirdiniz?
ekleme: teybi açıp kapatan ve ses ayarı yapan düğmenin etrafı değişmiyomu?
bende yapsam şu işi süper olucak bluetooth kitlede uyumlu olur![]()
Konu OzzY tarafından (11/10/2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
eline emeğine sağlık gerçekten çok güzel görünüyor yalnız benim fikrim şu sıcak soğuk ayarı olan yere uygulanmasa sanki daha iyi olurdu gibi kırmızı mavi olarak kalsa daha iyi olmazmı yada o bölgeye uygulayınca orasıda olmak zorundamı
açıklama için çok teşekkürler tekrar emeğinize sağlık
Çok güzel duruyor gerçektende ellerinize sağlık. Dinamik kullanıcılarının işi biraz daha fazla.
GP in mirror is faster than they appear !
teşekkürler beğendiğinize sevindim![]()
elınıze emegınıze saglık cok hos durmus...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
çok hoş olmuş gerçekten
peki sıcaklık ayar düğmesinin solunu mavi sağını kırmızı led yapma imkanı yok muydu. öyle daha güzel olurdu sanırım.
birde sanırım forum üyerinden 2 arkadaşın göstergeler mavi oldu. ama ikiside yapım aşamasında resimleyip nasıl yapıldığı konusunda bizim merakımızı gidermedilergöstergelerinin rengini değiştirmeyi düşünen arkadaşlar başlangıç aşamasından sonucuna kadar resimleyip bizlerle paylaşırlarsa çok sevinirim. hem işin zorluğu konusu daha iyi anlaşılmış olur sanırım
bu arada tekrar güle güle kullan çok hoş görünüyorlar.
Linea Dynamic 1,4 Fire
arkadaşlar düşünen olursa her türlü yardıma hazırım yardımcı olurum
ben düşünüyorum ciddi anlamada ama daha vakit var önce bi garanti bitsin![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben pek beğenmedim ama bu işler tamamen zevk işi. Yapan kardeşimizin hoşuna gitmiş önemli olan o![]()
hmmmmmmmm......
Green
artık benim de göstergelerim mavi...![]()
hüseyin kardeşimin ellerine,emeğine sağlıkozzy istersen salihli'ye gel hüseyin'le aynı işyerindeyiz biz.senin göstergeleri de mavi yapalım
![]()
Alpay.....
abi eline emeğine sağlık...çok volkswagen gördüm puntoyu...kazasız belasız.
eline sağlık abi çok güzel olmuş ... ledleri nerden aldın kaça mal ettin acaba ?
içindeki orjinal ledlerden bulması kolay içini açıp görmediğim için bilmiyorum ..
bulabileceğim bi yer bilmiyorum nasıl bi led bu bildiğimiz led değilse bir ismi varmı ?
mersin ve adana elektronikçilerine bakabilirim ..
Konu erdiyilmaz tarafından (21/10/2008 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı tipi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri