hm sordurayim bi haftaici de,koc indiriminden (daha dorusu allianz artık) güzel bişe yaparlarsa alınabilir hoş duruyor..
bilgi icin tskrler bu arada..
var özel bişeler bi sordurayim ben satışa fln cıkardılarsa tabi jantı
birde şu aşşagıda bulunan linkteki spoiler'i tofaş/fiat fabrikasından/servisinden getirtebilirmiyiz bilen varmı?
https://fiat-sportiva.de/product_inf...er-Type-1.html
arkadaslar hepınıze ıyı muhabbetler otoshowdakı puntonun uzerındekı sıyah jantları nerde bulabılırım bılgısı olan var m ı :? fıat ın sıtesının
aksesuar lınkı acılmıyoo: baska bı yerde goren duyan fıyatı hakkında bılgısı olan var mı
burak sanırım o görmüş olduğun jantlar meşhur take off lar... ve yine yanılmıyorsam henüz envantere girmemiş bir jant bayi ve servislerde ki tjet'te standart ama malesef 0 km bile alsak şu an yok sanırım ki bir türkiyeye gelse ilk take off lardan biri ben olmak istiyorum ki 2 aydır onu bekliyorum...
veee... gelelim gp lerimize inanın ki beni bilen bilir amcam sıkı tamirci ve rallici babam onun ustası.. ve ikiside almancı ve ben bu kadar tohumlamaya karşı 2. sıfır arabamı yine grande punto olarak tercih edicem neden mi ? sanırım bu aşk olsa gerek..... başka hiç bir markanın modelini begenemiyorum ki ve yine sanırım 3. arabamda gp olur diyorum ya bu kesinlikle AŞK............................
Arkadaşlar bu mesajı yazdıktan 2 gün sonra arabamı bayiden alıyorum; model 1.4 120 hp turbo sport beyaz renk üzerinde birinci sayfadaki resimde görülen jantın aynısı var acıkca söyleyim ben bu jantı çok beyenmedim ve jantı satmayı düşünebilirim arkadaşlar benden bu jantı satın almayı düşünen varsa bana özel msj atabilirler...
jantlarını satmayı düşünürsen lütfen paylas,
almayi düşünüyorum
Evet abi satmayı düşünürsen buraya mutlaka yaz.
Sökonusu jantlar yerine eski T-Jet sport jantlarını mı düşünüyorsunuz yoksa dışarıdan farklı marka ve model jant mı alacaksınız?
Hayırlı olsun....
hayırlı olsun![]()
once hayırlı olsunsonra gecmıs olsun
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Murat, yetkili servislerde 2000TL civarındadır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri