Alıntı sakarya_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sakaryada fiat bayide çalısıyorum aktiv olarak bende aldım dedgin gibi siyahtı kaporta bölümde bir tırnak tutuyor onları cıkartıp boyahanede boayttıma raba gövdesine cok güzel oldu barabarabara_54@hotmail.com eklersen biraz daha detaylı anlata bilirimmodifikasyon olarak tavsiye edeceklerim orjinal ön tamponu ala bilirsin yan etekleri arka tampona dokunma cift eksoz cıktısı yap arka rüzgarlıgı takma stop lambasına reklamcılarda etiketten adını yazdır üstünde boş sekidle firene bastıgında adın yazsın arka stoplar siyah boya ile boayttır sade sekilde stopların ampullerini letli yap canlı ısık veriyor camları filimle arap filiminin en acıgının bir koyusu trafik ve muayne gecer onayı veriyor cantları 17 den yukarı cıkarma ince tel gibi modelleri yakısıyor bunları neden anlatıyorum yıl basından sonra ben bunlara baslıyorum foroshop çalışmasında işleme soktum kendim bilgi işlemciyim ön ızgarada tampon geçiyor onu kestir tam bütün ısgara yaptır farları encl far degiştir arka amlemiiptal ettir ses sisteminde kapı kolonlarını yerini bozmadan mini panzut koyuyorlar onları koydur bagaja 1000 lik bas koy ve basa ayrı anfi kapı kolanlarına ayrı anfi taktır teyibi degiştirme dönüştürücü takıyorlar orjinalligini bozma kumandası güzel dreksiondan koltıklarda kafa yaslanacak yerlere fosforlu halkalar var demirden gece yanıyor onlardan taktır dısardan cok cixss duruyor bence bunlar senin aracınnın on numara yapa bilir birde ön kaputu farlarının tama rasını sadece siyah karbon yada reklamcılardan sade siyaha cek süper duruyor siyah cektikten sonra tavandan arka tampona kadarda iki esit cizgi götür elinici acele tutu ilk yapan ben oalcak yoksa
tansel senin bu yazdıklarının tamamı ve dahası site üyeleri tarafından uzun zamandır yapılmakta.....

niçin fiat çalışanları gp ile ilgili bilgileri en son öğrenir, anlamış değilim.