İkimizin farlar aynı. Güle güle kullan. Ben çok memnunum. Uzun yolda bir kere olsun uzun hüzmeli kullanmadım, ihtiyaç hissettirmedi.
Eklenti 5713Eklenti 5714Eklenti 5715
slm arkadaşlar aracıma angel far ve xenon takdırdım junyan ve mtec markaları
Konu erdal1984 tarafından (20/12/2009 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
İkimizin farlar aynı. Güle güle kullan. Ben çok memnunum. Uzun yolda bir kere olsun uzun hüzmeli kullanmadım, ihtiyaç hissettirmedi.
Güle güle kullan Erdal, GP ya yakışan bir far junyan...
teşekkürlerWalla ben bile bu kadar yakışacağını tahmin edemedim bakan dönüp bidaha bakıyor,
Konu erdal1984 tarafından (13/12/2009 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
Erdal bey hayırlı olsun çok güzel olmuş, xenonlar üzerindemi geliyor.Birde maliyetini ve nereden temin ettiğinizi yazarsanız çok memnun olurum.
hayırlı olsun yeni farların
güle güle kullan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hayırlı Olsun Güzel Olmuşş Sorunsz Kullanırsın İnş ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Teşekkürler arkadaşlar hepinize, xenonlarla birlikte 550 tl yi buldu ama değdi bence![]()
öncelikle güle güle kullanınyanlız biraz pahalı olmuş gibi junyan farlar 250 tl xenon 130 tl =380 tl ye mal oluyor
![]()
Teşekkürler, 250 tl likler içleri mavi mercekli değil farların o yüzden ışığı iyi yansıtmıyor 120,130 xenonlarda sorun çıkartıyor hep o yüzden yapmışken kaliteli malzemeden yapim dedim![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Güle Güle Kullan dostum.
( Mert Geçen gün sizin ordan geçtim araç fena duruyordu senin .Stoplarıda değiştirmişsin sanırım.Korna çaldım ama duydun mu bilmemBir ara ziyaretine gelirim orda oldugunda abicim)
sizin junyan aldığınızı sanıyordum .. acaba başka markamı aldınız ?
Junyan tek bir ürün üretiyor içi mavi sarı yeşil mordiye bir ürünü yok sadece siyah ve chrome .. kimne mavi mercek kimine kırmızı mercekte takmıyor .. yani nereden alırsanız alın junyan grande punto farı aldığınızda hepsi aynıdır .. kimse sizi kandırmasın ..
120 ,130 lira xenonu ne olduğunu biliyormusunuz. yoksa siz fiyata göremi alışveriş yapıyorsunuz . pahalı mal her zman iyidir![]()
Abim, zaten benimkinin içi siyah bana dedikleri mavi mercek yani ampulu audi bmwlerde falan vardır ışığı iyi yansıtır v şeklinde gösterir, yaymaz ve bu siteden aldım
Audi , Bmw, Bmc, Citröen, Chery, Dacia, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Mercedes, Nissan, Mitsubishi, - OmsaTuning - Oto Aksesuar Center
xenona gelince 130 tl lik zenon lar silecek rolesini yada airback rolesini yakıyor bi zaman sonra xenondan kaynaklı yandığını anlayamazsın biz kaç senedir bu işi yapıyoruz bizden söylemesi istersen takalım dediler ben de hayır hangisi kaliteli ise sorun yaşamıyacaksam onu takalım dedim
Konu erdal1984 tarafından (14/12/2009 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.
Valla çok güzel oyuna gelmişsinbirincisi bu angel farların hiç birinde öyle mercek farklı audi merceği bmw merceği diye bir şey yok junyan tek bir ürün üretiyor oda budur yani senin aldığınla Grande punto angel eye far , En Hesap' Lı En Ucuz Kemal Oto ANKARA ,Diger urunler İcin Lutfen Tıklayınız Burada satılan ürün aynı burada 250 tl iken orada 330 tl arada 80 tl fark var ürünlerin arasında fark yok sadece fiyatında fark var
Gelelim xenon konusuna yok 130 luk silecek motoru yakar yok bilmemene yapar şu zmana kadar kaç kişinin motoru yanmışyok seni korkutmuşlar pahalı ürün almaya sevk etmişler hem ürün pahalı oluncamı kaliteli oluyormuş keşke böyle oyunlara gelmeseydin
![]()
Neyse olan olmuş geride kalanlar bilinçlensin güle güle kullanın
Not: angel farlar zaten ışığı dağıtmaz v gibi verir ..
Konu femoli tarafından (14/12/2009 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
abim haklısın inan ben o kadar anlamam dürst insan cok az kalmış nediim
femoli yazdıklarını okudum siteyi hacklıyesım geldı ben almıs olsam ıner aracın farlarına bezbol sopası ıle dalardım...Ama haklısın doğru bilgi için teşekkürler.....
Erdal araç fena+sis lerinde xenon olması tercihimdir.Tabi benim görüşüm.....
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri