o zaman 250 lik xenonlarda iyi değil 500 e falan mtec almak lazım![]()
Bence bu xenon işi kandırmacadan başka birşey değil çinde balast, kablo seti, ampül ayrı satılıyor üstüne bir kutu birazda stickerla orhan marka xenon çıkartmak zor olmasa gerek. Bence aranması gereken tek şey, malının arkasında duracak gerçek bir ticaretci bulmak.
aynen katılıyorum orhan sana
Çoşkunum olur yanında birde arsa hediye edelim
orhan : Kesinlikle haklısın hemen hemen tüm xenon kaliteleri hemen hemen aynıdır önemli olan arkasında duracak, garantisi olsun bu malı önceden takıp kalite hakkında bilgi sahibi olsun Bir firma lazım ... pahalı olan her zman kaliteli değildir . bunu unutmaamk lazım ..
sislere xenon 120 den başlıyor 150 ye kadar var .. Bu arada silecek ve kalorifer yakmayan xenon bunlar![]()
ben şahidim 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.![]()
heheheesüperdi,,
Öyle motor yakarsa arsa veriyoruz bizim bodrumdan![]()
yakmazsa ne yapacaz![]()
heheheeoda iyi
süper olmuş kardeş ellerine sağlık
güzel olmus bence gule gule kullan
arkadaşlar aracımda var diye söylemiyorum ama gerekten angel farlar puntolara çok yakışıyor bence vakit kaybetmeden taktırın ve şıklığı hissedin![]()
arkadaşlar peki bu angel far uygulamaları aracın garantisine etki ediyormu? Aydınlatırsanız sewinirim
Erdal kardeş çok yakışmış, güle güle kullan.
1 dönem kartaş servisi kendiside takıyordu belki hala takıyordur.
doğrusu hayran kaldım. çok yakışmış. benimki daha herşeyiyle orjinal. bunu topici not alıyorum resimlerden çıktı alıyorum. inşallah aynısından taktıracam kısmet olursa.
tabi daha hesaplısını bulursam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri