Gp nun otomatik katlanır ayna seçeneği yok.Sadece Türkiyede değil hiçbir ülkede mevcut değil.Sonradan uygulanma ihtimali olabilir tabi.Araştırmak lazım...
arkadaslar konu baslıklarına baktım ama bulamadım.varsada ben goremedım.acaba GP ler ıcın otomatık kapanan yan aynalar mevcutmu ??? yada baska markaların aynalarını GP ye monte edebılme ımkanımız varmı??? bu konuda bılgısı olan arkadaslar varmı ???
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Gp nun otomatik katlanır ayna seçeneği yok.Sadece Türkiyede değil hiçbir ülkede mevcut değil.Sonradan uygulanma ihtimali olabilir tabi.Araştırmak lazım...
uygulanabilir ama ben şu güne kadar hiç duymadım. başka bir arabadan alınıp takılan aynalar hem kötü durabileceği gibi sadece iş aynayla bitmiyor. onun çalışma mekanizmasını da araçta kurmak lazım sonuçta çok kolay bir iş olacağını sanmıyorum
ESKİ GP' Lİ
ben bırseye dıkkat ettım sankı seat leon ların aynaları bızım arabaların aynalarına benzıyor gıbı.olmadı pazartesı seat servısıne bır soracam boyle bır uygulama mumkunmu dıye...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
en önemlisi, neredeyse hiç bir arabanın aynası bizimki gibi değil (aşağı doğru iniyor we kelebek cama doğru değil,kapıya montajlı). böyle bir ayna bulmak lazım we yüksekliği de bizimkine uymalı, yoksa montaj yapılacak başka yer yok. ikincisi, leonun aynaları çok ufak görüşte sıkıntı yaşanır bizimkini ararsın. üçüncüsü, maliyeti çok yüksek olur, çünkü dikiz aynaları çok pahalı, almakla da bitmiyor, onun motorlarını ısıtma sistemini bizimkilerin çalşma sistemine uydurmak lazım. 4.sü de güzel durmaz, emanet gibi olur, aynalarımız tasarım olarak harika (yıkamadan sonra içinde su tutması we sonra kapıları mahwetmesi dışında).
bence hiç gerek yok, ben elimle katlamaya alıştım we arkadaşları da alıştırdım, sağı onlar katlıyorlar ben söylemeden, solu da ben katlıyorum![]()
peki bu bravolarda var elektrikli katlanır yan aynalar bundaki sistemi evo ya ya da gp ye takmamız mümkün deil mi
sanki ford fiesta ve opel corsa'nın aynası bizim araçların aynalarına benziyor gibi ama dış görüntüden çok iç detayları önemli![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri