bu ızgara siyah mi gri mi anlamadim?
arkadaslim resimlerin üstüne yazdim alt ve üst 80 ytl diye
bence gayet güzel olmuşşş....
Evet cok güsel olmuş
gayet guzel durmus valla.emegıne saglık...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
arkadaslar yaptirdim bir 4 cift var elimde isteyen arkadalar beni arasin kargo ile göndereyim dis cercevesi paslanmaz crom dan yapildi ortasi boyanmasi lazim isteyenler renk nr versin 15 ytl alt ve üstü fiat servisinde boyatayim boyali hali 95 ytl 05332154746
son durum
Vedat elinden geliyor bu işler. İşçiliğin ve araştırman çok iyi. Başarılarının devamını dilerim![]()
Hem ızgara hem de far kaşlarına bayıldım. Tjeti satılığa çıkarmamış olsam far kaşlarından kesin alırdım
Far kaşlarının fiyatı nedir?
AKIL BIZE SUNULANLAR DISINDA COZUM BULMAKTIR - Anonim
boyayınca güzel durmuş ama sık rastlıyorum oyle tenekeyi olduğu gibi bırakıyorlar. traş makinesi gibi duruyor ızgara o zaman
çok güzel dürüyo güle güle kullan![]()
emeği geçenleri tebrik ederim çok güzel olmuş
Güzel yapılmış, güle güle kullanın. Ancak üretenler şu ızgara aralıklarını çok sık yapıyorlar, ben de bunu sevmiyorum işte. Yeni çıkan orijinal ızgara gibi aralıklı birşey yapsalar fena olmazdı.
kusura bakma dostum ama ızgaralar çok kötü olmuş ya, bence orijinalini bozmayacaktın hiç. Arabalar gayet güzel bence orjinal halleriyle. Bence rötuş yapmak daha mantıklı böyle toptan değişimler adi duruyor bence. Ama tabii zevk meselesidir bu zevkler ve renkler tartışılmazmış, içine bu şekilde siniyorsa beğendiğini yapıcaksın tabii. ama farlar güzel olmuş mavi mavi park
arkadasm cok güzel durmus bende yaptırmayı düsünüorm 80 diye yazmıssn işcilk dahil fiyatmı?
valla bende çok beğendim.. Kısa bir süre içerisinde yapmayı düşündüğüm değişikliklerden bir tanesi...
hmmmmmmmm......
Green
ben istanbulda sordm 100 ytl ye ikisni yaparz dediler bu işn orta yolu 100 ytl galbagörüntü süper ama 100 e deger
![]()
İzmir'de yok mu ızgara yaptıracak yer? Bilen var mı?
hmmmmmmmm......
Green
kaşlare harika kaça aldınız ?? ızgarada bence tam uymuş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri