valla son arabanın jantlarıyla birlikte arabada hosuma gitti benim![]()
valla son arabanın jantlarıyla birlikte arabada hosuma gitti benim![]()
Stilo Jantli Olan Mi Yoksa Spor Paketli 17" Jantlari Olanmi Tolga?
bu ilandaki araba hosuma gitmişti jantlarda guzel gerçekten...ayrıca tjet jantı ile berk abide ki jantın karşılaştırmasını gerçekten yapamıyorum,zor bi durum 2 sinide canlı canlı gordum çok hoş...ama stilo jantınında istanbullu bi arkadaşın arabada vardı,fotolardan gormustum daha yakın,oda guzeldi...
şimdi ne yaptın tolga hepsini begendin diye dusundugunun farkındayım
ama gerçekten 3 de guzel jantlar...ama stilo yu eleyebilirsin bi bakıma,bijon aralıkları felan halledildi ama gp nin orijinal jantlarıda guzel yani,onları seçebilirsin...
TamamNe Guzel Acikladin
![]()
arabadaki ekler ( tampon spoiler marşpiel) polisetinkiler sanıırım. ben çok beğenmedim. ama jantlar süper : )
Iyi Ama Ben Burda Jant Fikri Sormustum OkanFarkli Model Uygun Fiyatli Gp Ye Uygun Bi Jant Varsa Bildigin Seninde Fikrini Bekliyorum .
bekle geliyo![]()
Tamam BekliyorumAma Super Olsun :p
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası istanbulda üzerine tutup bakmıştım 4 bijonuda var. şık duruyodu
daha net resim bulucam inşallah
Okan Bence Jant Gri Daha Guzel Gibi![]()
Yaw benim gördüğüm bunun şeklinde aynı birebir ama krom değil mat griydi zaten. direk onun resimlerini bulmaya çalışıyorum : )
Valla Benim Pek Hosuma Gitmedi Tolga Cunku Ben Araca Sonradan Eklenen Parcalarin Aracin Orjinal Cizgileri Ile Birebir Olmasi Veya Butun Olmasi Kanaatindeyim. Yani Ornek Verecek Olursam O Gri Aracin Arka Tamponu Bi Noktada Bitmis. Ve Altina Ek Konmuş. Oysaki Ek Ile Orj Tampon Bir Olsa Cok Daha Hos Olur.
aslında ufak bi operasynla o çıkıntıları yok edebilirdi,mesela bahcelili_ali kardeşimin arabası o şekilde,ek oldugu hiç belli değil,sanki tampon oyleymiş gibi duruyor...
Yani. Bence Oyle Cok Daha Super![]()
Bilgi Için Teşekkürler Arda . Active Veya Multijet 75 Bg Olanlarda Dahami Kucuk?
VAY BE. BEN BUNU BILMIYORSUM AMA EN AZINDAN STARJETLERDE ON DISK IN 284mm OLMASINI DILERDIM![]()
şuan satan yada fiyatini bilen var mi ?
satan bıyerler var. tum fıat bayılerıellerınde olmasa bıle ıstegın dogrultusunda temın edebılırler.
fıyatıda konunun en basında yazdıgım gıbı 1.300 ytl cıvarında
1300YTL çok degil mi sizce?
yani şuan momo olsun oz olsun bu fiyata cok daha iyi jantlar bulmak mümkün.
gerçi orjinalleride çok hoş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri