femoli nerelerdesin?
başka bir yerden fiyat alacaktın, ne oldu?

Orhan, Çağrı.. Lec ile ben de konuşmuştum ama Mehmet'le bana fiyat biraz yüksek geldiğinden (özellikle kalıp parası), Mehmet'in bildiği başka bir yere daha sorup, sonra fiyat yazalım siteye demiştik.

Bana -nedense- boya hariç fiyat vermişti, sizinki bu açıdan daha mantıklı olmuş aslında.
Benim fiyatlar şöyle idi:

Kalıp: 450 YTL (aynı)
Spoiler + marşpiye : parça başı 50 YTL, toplam 3 parça=150 YTL (boya hariç!)
Ama 10 kişiden fazla adam toplarsak marşpiye fiyatını 80'e düşüreceğini, böylece toplam 3 parça fiyatının 130 YTL olabileceğini söylemişti.

Bu iş için (spoiler+marş. isteyen) en az 10 kişi topladığımızı düşünürsek;
130 YTL + 45 YTL (kalıp parasını paylaştırdığımız takdirde) = 175 YTL ye -boya hariç- herkes parçasına kavuşabiliyor.

Ama önemli bir sorun var. Levent'e sorduysanız size de söylemiştir. Adamın bu fiyata çıkardığı kalıp direk parçaları eline verirseniz ancak gerçekleşiyor. Yani orijinal aksesuarlara sahip bir aracın spoiler ve marşpiyesini sökmek gerek. Bunu tahmin ediyorum kimse istemeyecektir. Ben Lec'e resimden bile kalıp çıkartıyor diye gitmiştim. Ama resimden veya araca bakarak kalıp çıkarttığında, örnek modelin 15 gün falan elinde durması gerektiğini ve fiyatın milyar üzerine çıkacağını söyledi bana.

Biz de böyle olunca başka arayışlara başlamıştık Mehmet ile.

En kolay çözüm orijinal parçalardan bir set almak. 750 YTL ye mal olsa bize maksimum. Yine 10 kişi toplansak.
130 + 75 = 205 YTL olay yine -boya hariç- tamamlanır gibi.

Efendim tüm bildiklerim bunlar ve bu iş için pek hevesli kişi olarak hem spoiler hem de marşpiye için liste başıyım!