de haydi boyatıp tak artık. yaz geldi .. dodiklerde gelmiştir![]()
bence bunun kalıbını çıkar elinde olsun isteyene satarsın =) hem sen kazan hem de alan. yoksa bunu yurtdışından getirtmek çok zahmetli bi iş.
de haydi boyatıp tak artık. yaz geldi .. dodiklerde gelmiştir![]()
şenol zahmetini ben çektim, bundan sonra düşünen arkadaşlar olursa zahmet çektirmiyecez.
cağrı az daha sabır kardeşim kaç aylıksın sen.
Konu KaMiKaZe tarafından (02/05/2010 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
büyük zahmet orhan iyi katlanmışsın. hayırlı olsun tekrardan takıldıktan sonra çok güzel olur abarth kitli mavi punto hiç görmedim =)
peki bu tamponun orjinalilinin veya başka bi şekilde elde edilenin fiyatları ne cıvarda ben kırmızısına bayıldım kimsede yok
dikkatlice bakın olay sadece tampondan ibaret değil.
mutlaka öyle komple kit istiyor ama kırmızı olması göz aşinası olmadığından başka bi güzel duruyor öyle değilmi bu abarth tamponu diye geçiyo zaten öyleyse kitide hazırdır diye düşünüyorum almaya kalksak ön ve arka tampon çamurluk çıtaları şarpiyerler bide spoiler vardır komple almak gerekir sonuçta.
evet öyle görünüyor
liste biraz daha kabarık, zamanı gelince merak eden arkadaşlara rakamları ileticem.
benim farlar ok, gerisini bekliorum orhan
5,000 TL gider mi?
can farı aldıysan tamam gerisi kolay![]()
beyazada ayrı yakışır hani,
türkiyede ilk olduğu için paradan çok sabır ve emek istiyor bizde sonuna geldik şuan %90 ı tamam ama genede hepsi birlikte olsun istiyorum.
en iyisini yapıyosun, parça parça yapmanın bi anlamı yok zaten, ani değişiklikler daha çok dikkat çeker, hep destek-tam destek![]()
cihangir bende yazdıktan sonra gordum tarıhınbu arada balıkesırın neresı her sene edremıte gelıyorumda evımız var orda
orhan gercektende tampon harıka nerden buldun?aldınmı taktınmı pekı eger taktıysan fotoları gorebılcegımız bır yer varmı?
bıde bu tampon bızım arabalara oturuyormu eger dıkkat ettıysenız tamponla camurlugun bulustugu yede ve camurlugun etrafında sıyah bır plastık daha var
soner bey yukarıdada yazdığım gibi işlemler bittiği zaman hepsini yazıcam.
Konu KaMiKaZe tarafından (03/05/2010 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
Zevkli adamsın Orhan,güzel birşey çıkar kesin ortaya
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri