sayın arkadaşlar ben bu kadar şeyi okudum dedim en son yazayım bırada yasalardan bahsetmişsiniz tamam yasalar gayet mantıklı ama uyan kim bana gösterin eğer o kuralları tam okursanız aracın plakasının yazısını bile kalın yaptırmak aracın trafikten men edilmesinde yeterlidir cam filmine gelince adam gidio jip alıyo alırkende camlar siyah olsun dior bizim saygıdeğer memarımızda onlara hiç karışmıyo neymiş orjinalmiş fabrika çıkışıymış benim başıma geldi çünkü eniştemin jipiyle gezioduk polis durdurdu ceza yazacam dedi kuzenimde kendilerinin yapmadığnı aracın sıfır alındığında böle olduğnu söledi o da kabul etti aynı şeyi normal bi araç sölese hemen ceza kesilir. gelelim cam açma olayına o konuda tamamen haklısınız hiç bi polis camları kapatda bakayım demiyooo adam zaten arabanın içini görmek istiyo çünkü. bide şu olay var madem araca cam filmi çektirmek istiyosunuz gidin edebinizle içeriyi gösteren cam filmi çektirin yooook illaki arabanın içini göstermek istemiosanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız bu konuda yetkili mema konuşmanında etkisi büyük tabi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır arkadaşlar bide şöyle bi şansımız var aracın orj camlarını lazerle istenilen renge getirme bu şekilde camlar çizilmeden orjinal şkilde duruyor ama renkli yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama yinede siz unutmayın en önemli şey saygı saygı saygı...